Jaki atomizer do 100zł polecacie? Miałem joytech exceed ale szybko dokonał żywotu. Szukam czegoś co się szybko nie rozwali i ma dobrą renomę. #epapierosy #epapieros
@zaiste_istotna_istota: Długo, nie jest to mój główny parownik ale jest bdb poza śrubkami które można wymienić i w tych nowszych są dodawane lepsze do zestawu
@zaiste_istotna_istota: Profile RDTA znajdziesz bo ja wiem za około ~140. Ja kupiłem za 104 bodajże ale to było chwile temu :D przedpremierowo na ali. Większość atomizerów nadaje się do 50/50. Jak puścisz dłuższe wąsy itd nie powinno ciec aczkolwiek jest wiele konstrukcji ktore sie nie nadaja i raczej z grzałkami które daja duzo chmury nie jest to wskazane (takie proporcje) gdyż no cóż takie proporcje przynajmniej mi robią saharę z
@zaiste_istotna_istota: Ogólnie to przydałoby się coś z regulacją. Batka od exceeda nie pociągnie Ci raczej chyba że byś tam wrzucił jakąś bardzo lekką grzałke ( ͡°͜ʖ͡°) ale to nie MTL. Helix to straszny chłam. W edymie najtaniej w miarę ok jest Puma 80 w. Osobiście próbowałbym kupić cos na dluzej jak sie chce oszczedzac to nie ma co kupować taniego chłamu :D tylko troszke
@Ariul: Invader już ściągany. Póki co podlaczylem do batki z exceeda i wciągam wlasnie mtl. Smak nieporównywalny do tego co było. Ukręciłem trochę dłuższego wąsa niż był wskazany, jak radziłes. Nic nie cieknie, ogólnie jest w pyte ( ͡°͜ʖ͡°). Znasz może jakiś poradnik do grzałek, jaki drut, jak kręcić itp. Ogólnie interesują mnie zależności typu jaki wąs przy jakim liquidzie. Jaka grzała do jakiej
@zaiste_istotna_istota: Jak będziesz miał Tesle to każda grzała będziesz mógł testować. Ogólnie to większość gotowe plecionki kupuje i z tego kręci na 3mm albo 3,5 średnicy pod kelpie. Poradników jest masę. Im więcej gliceryny tym wąsy mniejsze (im więcej gliceryny lq gęstszy,im więcej glikolu tym rzadszy). Musisz kupić jakiś coile z różnymi średnikami i sobie obkrecasz drut wokół odpowiedniej opcji.
#epapierosy #epapieros
Dzieki, a jaki jest twój główny sprzęt? ( ͡º ͜ʖ͡º)
A powiedzcie mi proszę, czy te atomizery będą ok do liquidu 50/50? Mam tego jeden litr i chciałbym go zużyć
@Grubcio32: taki pewny jestes? miales je wszystkie? ;)
Dzieki wielkie za te rady. Znalazlem juz kelpie w edymie za 5dych. Zaraz po niego jade. Mam dwie baterie do exceeda. Orientujesz sie czy beda wspolpracowac z kelpie? Jesli nie to czy https://e-dym.pl/zasilania/4365-4805-digiflavor-helix-box-mod.html#/289-kolor-blue bedzie ok?
też chciałem kupić kelpie w edymie ale brak na stanie :(
Ja musialem dzwonic na infolinie i popytac. W Lodzi zostaly dwa.
Invader już ściągany. Póki co podlaczylem do batki z exceeda i wciągam wlasnie mtl. Smak nieporównywalny do tego co było. Ukręciłem trochę dłuższego wąsa niż był wskazany, jak radziłes. Nic nie cieknie, ogólnie jest w pyte ( ͡° ͜ʖ ͡°). Znasz może jakiś poradnik do grzałek, jaki drut, jak kręcić itp. Ogólnie interesują mnie zależności typu jaki wąs przy jakim liquidzie. Jaka grzała do jakiej