Aktywne Wpisy
pieknylowca +104
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

MonazoPL +24
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji, ruszyła R E K O R D O W A promocja! Za założenie darmowego konta Revolut dostaniesz
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji, ruszyła R E K O R D O W A promocja! Za założenie darmowego konta Revolut dostaniesz
źródło: Revolut 175 zł
Pobierz

źródło: comment_1632223584A9j1Ylc1ExYL6qH9qKeUZU.jpg
Pobierzźródło: comment_1632223623GcrtJv5s6KLsbxpD36Vq9M.jpg
Pobierz4 wpisy w ciągu 24 godzin - ban na 8 dni
źródło: comment_1632224034vH1GurgxKhzsj4grM0fGLS.jpg
Pobierzźródło: comment_1632243329k3Q5lcX2km9x6XmgrmGjhN.jpg
Pobierzpoza anime prawie wszystko może być bez tagów (np. czasami może ktoś zgłosić wpis za brak tagu polityka)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Później: czemu ludzie nas tak brzydko nazywają (╯︵╰,)
z udziałem kilku bardzo aktywnych osób to byłoby możliwe, ale wtedy nieotagowane wpisy mogłyby być jeszcze bardziej piętnowane
wystarczyłby argument 'co by było gdyby te 500 wpisów dziennie było bez tagu?' - bo zobaczenie rysunku to coś tak strasznego (a wpisów i tak jest mniej niż tu podałem, to tylko przykładowa liczba)
z tego co obserwuję mikroblog to ogólnie jest mało użytkowników regularnie wrzucających nieotagowane 'treści anime' (wszystko chociaż trochę przypominające coś związanego
Jakieś głąby: hurrr durrr czemu oni robią rzeczy durrr hurhurhur i lubią coś czego ja nie lubie