No to tradycyjnie, plusujesz = plujesz na największego zamordyste na lewicy, który lepiej od Ciebie uważa, co powinienes zrobić że swoim czasem wolnym w niedzielę, ha tfu! #neuropa #4konserwy #bekazlewactwa #polityka
plusujesz = plujesz na największego zamordyste na lewicy, który lepiej od Ciebie uważa, co powinienes zrobić że swoim czasem wolnym w niedzielę
@Karp_Molotow: Plusujesz = plujesz na osobę głosującą po linii PiS który ma gdzieś prawa pracownicze a wolną niedzielę wprowadził tylko i wyłącznie by przypodobać się Episkopatowi.
@xionze: Za co Zandberg miałby "zawlec moją dupę" do sądu, za mówienie prawdy czy wyrażenie osobistej opinii? W internecie jest wiele zdjęć gdzie widzimy młodego Zandberga nie tylko w koszulce z Marksem, ale również na tle flagi Związku Radzieckiego albo z wizerunkiem zbrodniarza Che Guevary. Po obecnych wypowiedziach zarówno jego jak i partyjnych kolegów z Razem można stwierdzić że poglądów nie zmienił.
Polecam się zapoznać z filmikiem który linkuję poniżej, występuje
@Naczelny_Cenzopapista Masz trochę racji, ale akurat Marks byl natchnieniem dla całej socjaldemokratycznej lewicy także. Marks w swoich pracach marginalnie wspominał o dyktaturze, to dla Lenina stała się ona obsesja.
Ja bym chciał się dowiedzieć co oni myśleli głosując za ta ustawa.
Póki co po prostu splunę
@ZaplutyKarzelReakcji: Ja już straciłem wszelką wiarę w Zandberga i Razem. Jakieś popieranie budżetów PiS bo może zgodzą sie na niektóre postulaty (xD) to sankcjonowanie tej bezprawnej władzy która zmasakrowała system prawny w tym kraju. Która nieuczciwie wygrała wybory w 2020 (brak kampanii wyborczej dla opozycji).
A oni myślą że pomagają klasom pracujacym bo Morawiecki
@Naczelny_Cenzopapista: to szykuj dupe, nie będzie procesu tylko kula w łeb. Lejtnajt Zandberg wykona wyrok osobiście. Skończ sie ośmieszać w internecie. Na kiepskiej #!$%@? reddita( ͡°͜ʖ͡°)
@Karp_Molotow: Plusujesz = plujesz na osobę głosującą po linii PiS który ma gdzieś prawa pracownicze a wolną niedzielę wprowadził tylko i wyłącznie by przypodobać się Episkopatowi.
Komentarz usunięty przez autora
Póki co po prostu splunę
Polecam się zapoznać z filmikiem który linkuję poniżej, występuje
@ZaplutyKarzelReakcji: Ja już straciłem wszelką wiarę w Zandberga i Razem. Jakieś popieranie budżetów PiS bo może zgodzą sie na niektóre postulaty (xD) to sankcjonowanie tej bezprawnej władzy która zmasakrowała system prawny w tym kraju. Która nieuczciwie wygrała wybory w 2020 (brak kampanii wyborczej dla opozycji).
A oni myślą że pomagają klasom pracujacym bo Morawiecki
Skończ sie ośmieszać w internecie. Na kiepskiej #!$%@? reddita( ͡° ͜ʖ ͡°)