Łukasz właśnie wpadł na pomysł jak pomóc Przemo z palcem. Zaproponował żeby zebrać rzeczy Przema w kręgu, usiąść wokół nich i medytacjami przesyłać dobre wibracje( ͡°͜ʖ͡°)( ͡°͜ʖ͡°)( ͡°͜ʖ͡°) Nie, on nie robi sobie jaj. Zaznaczył tylko, że wszyscy muszą mieć dobre intencje, bo inaczej mogą zaszkodzić Przemo, który jest właśnie na prześwietleniu. Teraz macie odpowiedź dlaczego Łukasza nie ma w odcinkach - widać wszystko co robi jest tak p------e, że nawet nie mają z czego zlepić odcinek xdd #hotelparadise
@Rosalinea: Nie, na serio to było. Zaraz po tym jak Wiki siedziała pod prześcieradłem i próbowała rozmasować sobie udo i pośladek ( co ktoś wrzucił kilka postów niżej i zasugerował że niby się seksi z Miłoszem co jest bzdurą). Najpierw pokazali jak Przemek ojoja nad własny losem i jak bardzo ubolewa nad tym że pewnie będzie musiał wracać do Polszy i Klauno zostanie bez pary, a potem był przeskok i
@Rosalinea: nie mogę... Szaman 21 wieku... Była pierwsza edycja na przetarcie, druga z inteligentnymi, dymiącymi graczami, trzecia słodko-pierdząca i 4 jakby ktoś wrzucił do gara wszystko co miał w lodówce i czekał na efekty w toalecie, które przychodzą szybko i gwałtownie.
@Tarka99: Abstrahując od tej creepy sytuacji, bo aż nie wiem jak to skomentować, to zawsze muszę się przez chwilę zastanowić kogo macie na myśli pisząc "Łukasz" :D Ale w takim razie może to i lepiej że w tv jest taki bezbarwny xD
@Igauana: może edycję sponsoruje xenna extra i liczą na bodźce podprogowe. to by tłumczyło naprawdę wiele sytuacji i następujących po nich wykopkowych reakcji.
#hotelparadise
Była pierwsza edycja na przetarcie, druga z inteligentnymi, dymiącymi graczami, trzecia słodko-pierdząca i 4 jakby ktoś wrzucił do gara wszystko co miał w lodówce i czekał na efekty w toalecie, które przychodzą szybko i gwałtownie.