Aktywne Wpisy
Techguy91 +189
Nie znam nikogo (oprócz mojego teścia, ale to też niewielki kredyt) z pokolenia boomerow, kto musiał brać kredyt na mieszkanie. A to zakład wybudował blok i rozdawał pracownikom, a to komunalka itp. Spróbujcie tak dzisiaj xD
#heheszki, #nieruchomosci
#heheszki, #nieruchomosci
Morfi_pl +172
#ewakuacjaboners
Nie no, ja rozumiem, że w tym sklepie zawsze był chlew, jednak teraz to już zupełnie przesadzają.
#biedronka
Nie no, ja rozumiem, że w tym sklepie zawsze był chlew, jednak teraz to już zupełnie przesadzają.
#biedronka
Faza pucharowa - Mecz 1
Tag do obserwacji lub czarnolistowania: #mirkoserial
Drabinka pucharowa, reguły i uczestnicy: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Nhhixx-FdmDsIle2FMGOOC1yWwDbJniNK_2I55eyDUA/edit
Skrót zasad: Tym razem ocenimy seriale z ostatnich 5 lat (powstałe po 2016 roku). W ankietach głosujemy na najlepsze naszym zdaniem seriale. Wygrany danego pojedynku przechodzi do kolejnego etapu. Głosowania trwają nie krócej niż 24 godziny.
GŁOSOWANIE W KOMENTARZACH!
Prócz głosowania proszę także o plusowanie wpisów! Dziękuję! Miłej zabawy :)
#glupiewykopowezabawy #ankieta #seriale #netflix #hbogo #hbo
@ScarySlender: zachowania bohaterów
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Musze cały czas plusowac pierwszy komenatrz żeby być wolnym do kolejnych pojedynków
@sntwow: to będzie raczej plebiscyt na najczęściej oglądany serial niz na najlepszy, obstawiam, że większość nie oglądała The Lake, ja również nie więc nie głosuję na żadnego