Aktywne Wpisy
sildenafil +113
Mężczyźni płacą ponad 2,5 razy więcej za taksówkę niż kobiety.
Ale zarabiać powinni tyle samo.
#dyskryminacjamezczyzn #pieklomezczyzn #taxi #p0lka #bekazlewactwa #zarobki #pracbaza #uber
Ale zarabiać powinni tyle samo.
#dyskryminacjamezczyzn #pieklomezczyzn #taxi #p0lka #bekazlewactwa #zarobki #pracbaza #uber
Proszklo +205
Mirki I Mirabelki życzcie zdrówka jadę właśnie karetka w Norwegii do szpitala w Kirkenes, 2h drogi. Daj plusa a serce zacznie bić normalnie.
#rzeszow
@vieniasn: z bydłem trzeba krótko
z bydłem trzeba krótko
@vieniasn: nie widzę związku
bardzo nie lubię rowerzystów a jeden kiedyś we mnie wjechał to chyba czas zakazać rowerów
odpowiedzialność zbiorowa to idiotyzm
z bydłem krótko
przy obecnym stanie powietrza mandaty powinny iść znacznie do góry a straż miejska czasem ruszyć #!$%@?ę na interwencję
mandaty na drogach idą znacznie w górę a za zanieczyszczenie powietrza mimo że jest tragiczne i wszyscy zdechniemy na raka nic nie zmieniają
@vieniasn: a może zamiast udawać debila po prostu zakażmy palenia - papierosa nie można zapalić w miejscu publicznym a śmieci z ogródka (które mają równowartość setek tysięcy papierosów) nie stanowią problemu.
@psylo: pewnie jakieś śmieszne kwoty
dupy dają ludzie na górze że mandaty są niskie i nie jest to w żaden sposób egzekwowane
@vieniasn: to od społeczeństwa zależy za co się biorą ludzie na górze, jak ludziom to nie przeszkadza albo nie mówią o tym głośno to nic się nie zmienia
dopiero za 3 wezwaniem firma robiąca chlew dostała mandat i to kilka stów to jaka to kara