Aktywne Wpisy

Graner +20

Dogecoin +54
#imigracja
Mam sąsiada z Nepalu. Chłop przyjechał 3 lata temu, pracuje w gastro, w międzyczasie nauczył się polskiego na takim poziomie, że spokojnie można z nim gadać o polityce, memach i Kiepskich. Żona sprząta, dzieciaki chodzą do szkoły – żadnych afer, żadnych problemów, normalna rodzina.
I teraz najlepsze – gość bardziej ogarnia, co to jest PIT i ZUS niż połowa moich kumpli z pracy. XD
Takich ludzi właśnie potrzebujemy. Ambicja, chęć do roboty,
Mam sąsiada z Nepalu. Chłop przyjechał 3 lata temu, pracuje w gastro, w międzyczasie nauczył się polskiego na takim poziomie, że spokojnie można z nim gadać o polityce, memach i Kiepskich. Żona sprząta, dzieciaki chodzą do szkoły – żadnych afer, żadnych problemów, normalna rodzina.
I teraz najlepsze – gość bardziej ogarnia, co to jest PIT i ZUS niż połowa moich kumpli z pracy. XD
Takich ludzi właśnie potrzebujemy. Ambicja, chęć do roboty,

Moja różowa ratuje #kitku znalezionego w lesie. Gość ma 3 tygodnie, waży 300g, je ze strzykawki i dogrzewa się termoforem. Jest naprawdę smol, od 3-miesięcznego gówniaka sfinksa jest 3x mniejszy.
Plan jest taki żeby uratować, odkarmić i wydać, ale coś czuję że zostanie z ferajną, jako jedyny włochaty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_16316983744deA51JsOP4QSNGaUWhPy8.jpg
Pobierzźródło: comment_1631707903qJkiOnFgkCzf6GgMRLSfjZ.jpg
Pobierzźródło: comment_1631711888mLSZlqb8YDqupnS8vrB1Gq.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@adrenalina: taki był plan, ale myślę że już nieaktualny, na razie to grunt żeby dał radę się ogarnąć
Fajny koteu, powodzenia z nim
Zdawaj relację jak rośnie!
źródło: comment_1631714190Ph1QrD1zj9teRoPdnaK51S.jpg
Pobierzźródło: comment_1631718496PBFZ6vneGrlssBgOR3DzJW.jpg
Pobierz