Wpis z mikrobloga

#friz
Naprawdę mam wrażenie, że Warcięga i jego ekipa już doszczętnie dochodzą do dna żenady.
Jak pisałem wcześniej, Wersomba źle zrobila, biznesowo i prawnie popełniła błąd. Ale #!$%@? laska pisze, ze 16.08 wystosowała kontakt z artysta za pośrednictwem prawnika, zajmuje sie sprawa tak jak powiedziala w wyjaśnieniach, a Wardega 15.09 mowi, ze wie, ze nie podjęła zadnych krokow i jest złodziejka?
Moze sie Pan Wardega zle zorientował i trzeba bylo zapytac Weroniki prywatnie? A nie w komentarzach na instagramie?
Jesli toczy sie mediacja w sprawie DFT to Weronika nie moze na 2 milionowym instagramie informować o jej szczegółach, bo taka jest etyka prawa.
Ja #!$%@?.
Serio, Wardega przystopuj bo juz nie masz sie do czego przyczepić.
Wersow zle zrobila, ale odrobiła lekcje. A życzą jej smierci, wyzywaja ja od klaunowi naprawde to juz jest przesada.
Ludzie opamiętajcie sie i podchodzicie uważnie i dzielcie na pol zarowno slowa influencerow jak i pseudo wuja dobrej rady Wardegi. Wardega sie zestarzał i szuka źródła dobrej kasy, bo te co mial przechylal. Zakochał sie w dramie Wersow i o niczym innym nie mowi, bo wyznaje milosc do zasiegu.
Dlaczego nie zrobil filmu o powrocie Mixera albo o tym, ze Tromba jawnie przekracza prędkość na filmie?
Bo to sie nie klinie tak jak 2milionowa infuenserka.
To samo robil z Deyn.
Bedzie jechał po Wersow poki nie znajdzie sie popularniejsza od niej
  • 3