Aktywne Wpisy
rastafari85 +152
Nawet wiadro ładniejsze od scyzorykowego, a o smaku to nie wspomnę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
MishMashStudio666 +364
Dzień dobry!
Po co dawać kobiecie biżuterię i kwiaty jak można dać biżuterię w formie kwiatów? Takie pytanie (i odpowiedź jednocześnie) zrodziło się w głowie pewnego Mireczka, który zwrócił się do mnie bym pomógł zrealizować jego koncepcję. Zamysł ciekawy a efekt oceńcie sami.
Diament laboratoryjny 0.7ct oraz małe szmaragdy. Złoto 0.585.
Miłego dnia i pysznej kawusi
#mishmashstudio666
#rozowepaski
Po co dawać kobiecie biżuterię i kwiaty jak można dać biżuterię w formie kwiatów? Takie pytanie (i odpowiedź jednocześnie) zrodziło się w głowie pewnego Mireczka, który zwrócił się do mnie bym pomógł zrealizować jego koncepcję. Zamysł ciekawy a efekt oceńcie sami.
Diament laboratoryjny 0.7ct oraz małe szmaragdy. Złoto 0.585.
Miłego dnia i pysznej kawusi
#mishmashstudio666
#rozowepaski
Na czerwono zaznaczyłem wejścia od neta gdzie mogę podpiać przez ethernet. Na pewno muszę kablem podpiąć koło biurka, gdzie pracuję, tam będzie stał router, ale obawiam się, że sygnał wifi dochodzący do TV będzie słaby, więc filmy ze streamingu mogą się ścinać. Co zrobić w tym przypadku? Rozumiem, że jak podepnę kablem do gniazdka ethernet koło TV to mi c---a da bo muszę też do routera podpiąć? Czy może kupić jakiś świetny router a ten od UPC zastosować jako...bridge? Pls help.
#internet #komputery #upc #swiatlowod #pytaniedoeksperta #technologia
Czyli nie używać od upc a kupić jakiś?
Nowy blok 2021
@nick230: Nie. Modem od dostawcy i twój router będzie w skrzynce w przedpokoju. Modem w trybie bridge i dopiero twój router rozsyła internet. Do routera podpinasz kable, które się zbiegają w tej skrzynce z pokoi i wtedy masz "internet w gniazdku". Z gniazdka w pokoju kablem sobie wpinasz do