Aktywne Wpisy

JackOfAllTrades +120

Ukiss +117
Łódzka Manufaktura przed i po rewitalizacji
Więcej moich ciekawostek: #losoweciekawostki
#ciekawostki #lodz
Więcej moich ciekawostek: #losoweciekawostki
#ciekawostki #lodz
źródło: manu
Pobierz

źródło: comment_16312211266GxxwnrAZ8vRHtGjEr8TCO.jpg
Pobierzźródło: comment_1631221785o1ZgFCF0lYLgV18MO6UUNn.jpg
Pobierz@Jubei: Bo Starfield to wcale nie jest póki co zajawka z bardzo mglistą datą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@greven: odniosę się jeszcze tylko do tego - dlaczego nie możesz zrozumieć, że mogę nie mieć ochoty grać w gry o super bohaterach? Tematów wikingowo
źródło: comment_1631225790wl8mMcnLuRusvBoPh5jlgT.jpg
PobierzTzn, żeby była jasność - ja się w ogóle nie odnosiłem do Ciebie w tym wypadku, chociaż faktycznie użyłem Twojego zwrotu o "nie robieniu", raczej podświadomie, po przeczytaniu komentarza ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tak serio serio. Napisałem ogólnie, chociaż jeżeli miałbym mieć kogoś na myśli to pewnego trolla którego nawet nie wołam bo i tak mam go na czarno ( ͡° ͜ʖ ͡°) Z nim była dyskusja pt. "hurr durr wszystkie exy sony c-----e, tylko forza i girsy", a na odpowiedź, że no spoko, ale mnie nie ruszają wyścigówki tylko open-worldy to było "ugabuga sony ma c-----e exy, tylko forza" - podejrzewam że jakby mu forze na ps wydali to by się typ wyhuśtał, tak był zacietrzewiony w tym hejcie xD
No ja raczej podobnie, wcześniej lubiłem się poprzekomarzać jak widziałem jakieś ostre wysrywy, ale dzisiaj już tak często nawet nie zerkam na tag, dzisiaj wyjątkowo bo byłem ciekaw reakcji ludzi. Także tego ten, nie właziłem na Ciebie, soreczka jeżeli tak