Wpis z mikrobloga

@MrBogumil: ale co ty gadasz,przecież halo nowe będzie na zimę i mamy flight simulator czyli gierkę na setki godzin,gdzie mogę przelecieć sie koło swojego domu a to przynajmniej mi rekompensuje wszystko.A tak w ogóle to będziecie mogli te gierki odpalić na telefonie czy przez granie w chmurze?Bo ja np będę mógł i to jest przyszłość gamingu a nie jakieś tam exy..
Brightsider - @MrBogumil: ale co ty gadasz,przecież halo nowe będzie na zimę i mamy f...

źródło: comment_1631221785o1ZgFCF0lYLgV18MO6UUNn.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Jubei: Starfield o którym nic nie wiadomo, Halo które jest exem ale w sumie to bez większego echa no i ta klasyczna Forza XD. Rozumiem że exy cię nie robią :)
  • Odpowiedz
@Blvckhype: Nie ma to jak zesrać się bo ktoś woli gry X a nie Y ( ͡° ͜ʖ ͡°) uga buga twoja grać być gupia, ty nie wiedzieć co to dobra gra

• Odpowiedz
Wolverine to tylko zajawka bez daty. Wolę Starfield

@Jubei: Bo Starfield to wcale nie jest póki co zajawka z bardzo mglistą datą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@L3gion: Ehe, bo przecież klockarze wcale nie powtarzają jak mantrę tego, że exy sony c-----e "im nie robią" i wolą . Tutaj raczej nie chodzi o zesranie tylko o bekę z tego wyparcia.
  • Odpowiedz
@greven: No widzisz, po c--j być "klockarzem" albo "soniarzem"? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Założę się że większość ludzi posiadających oba sprzęty ma w dupie takie przepychanki. A mentalny biedak którego stać na tylko jedno korporacyjne pudełko musi utwierdzać się w przekonaniu że jego stado to jedyne słuszne stado.
  • Odpowiedz
@L3gion: Widzisz, stać mnie na zakup obu konsol (choć tego nie zrobiłem, bo jak już dawno tu pisałem, jakbym miał ochotę pograć w coś z XB to mam od tego mocnego, w miarę regularnie upgrade'owanego kompa, nie potrzebuję dwóch urządzeń do tego samego), zaś ten podział mocno mi się wkręcił tutaj na tagu. Powodowane to było tym, że z kilkoma xboxowymi fanbojami miałem nieprzyjemność czasem tu się poprzepychać i cóż,
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@greven: wiem, wiem, raczej na pewno będzie opóźnienie. Cóż począć. ;)

Ehe, bo przecież klockarze wcale nie powtarzają jak mantrę tego, że exy sony c-----e "im nie robią" i wolą . Tutaj raczej nie chodzi o zesranie tylko o bekę z tego wyparcia.

@greven: odniosę się jeszcze tylko do tego - dlaczego nie możesz zrozumieć, że mogę nie mieć ochoty grać w gry o super bohaterach? Tematów wikingowo
  • Odpowiedz
odniosę się jeszcze tylko do tego - dlaczego nie możesz zrozumieć, że mogę nie mieć ochoty grać w gry o super bohaterach? Tematów wikingowo - nordyckich też nie trawię, więc te eksy mi "nie robią".

Tzn, żeby była jasność - ja się w ogóle nie odnosiłem do Ciebie w tym wypadku, chociaż faktycznie użyłem Twojego zwrotu o "nie robieniu", raczej podświadomie, po przeczytaniu komentarza ( ͡° ͜ʖ ͡°) Tak serio serio. Napisałem ogólnie, chociaż jeżeli miałbym mieć kogoś na myśli to pewnego trolla którego nawet nie wołam bo i tak mam go na czarno ( ͡° ͜ʖ ͡°) Z nim była dyskusja pt. "hurr durr wszystkie exy sony c-----e, tylko forza i girsy", a na odpowiedź, że no spoko, ale mnie nie ruszają wyścigówki tylko open-worldy to było "ugabuga sony ma c-----e exy, tylko forza" - podejrzewam że jakby mu forze na ps wydali to by się typ wyhuśtał, tak był zacietrzewiony w tym hejcie xD

Nie biorę czynnego udziału w wojnach fanbojów, ot czasem jedynie lubię ostudzić zapał. Osobiście gardzę przeginającymi w obu obozach i najwięksi fanatycy obu drużyn lecą na czarno. Także tego ten, zejdź ze mnie i dobrej nocy. ;)

No ja raczej podobnie, wcześniej lubiłem się poprzekomarzać jak widziałem jakieś ostre wysrywy, ale dzisiaj już tak często nawet nie zerkam na tag, dzisiaj wyjątkowo bo byłem ciekaw reakcji ludzi. Także tego ten, nie właziłem na Ciebie, soreczka jeżeli tak
  • Odpowiedz