Wpis z mikrobloga

Taka sytuacja korzystam od 4 miesięcy z płatności nfc przez Google Pay będąc na miui eu dzisiaj nabrałem tyle pewności że będzie zawsze działa ok że portfel zostawiałem w domu. Dzisiaj idę do parku z curkom kupuje lody w gałkach przychodzi do płacenia a tam taki news jak jak h..j niech Wach hu.jj strzeli w tym #google #miuipolska #pocox3
M.....n - Taka sytuacja korzystam od 4 miesięcy z płatności nfc przez Google Pay będą...

źródło: comment_1631194528U6omnxVJhvIq5KGLlry0wd.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Marcymon mam Redmi 10 Pro, nie mam takich problemów, ale już nigdy nie kupię telefonu od Xiaomi, tak gównianego softu nigdy nie miałem, w tych telefonach z MIUI po prostu nic nie działa tak jak powinno
  • Odpowiedz
@Marcymon:

Od czwartku, 2 września, Google ponownie zmieniło mechanizmy działania SafetyNet, skutkiem czego na dużej części urządzeń przestał on działać poprawnie. Problem dotyczy nie tylko xiaomi.eu, lecz wszystkich custom ROM-ów. Obecnie znany nam sposób obejścia problemu to skorzystanie z modułów pod Magiska z tego linku - https://t.me/modulesrepo/2023
  • Odpowiedz
  • 0
@asd1asd przyjmuje to na klatę wolę nagrywanie połączeń dłuższe życie telefonu a google nie musi wiedzieć gdzie i za co place . Leje na nich oni tracą więcej niż ja.
  • Odpowiedz
@Marcymon: Poza apkami bankowymi brak safetynetu powoduje niemożność uruchomienia też takich apek jak netflix, snapchat, uber, pokemon go czy nawet głupiej aplikacji mcdonalda z kodami zniżkowymi xD
  • Odpowiedz