Wpis z mikrobloga

Który z uczestników wszystkich edycji jest najbardziej irytujący?

• Maria z 4 17.3% (13)
  • Maria z 4 6.7% (5)
  • Maria z 4 2.7% (2)
  • Maria z 4 8.0% (6)
  • Maria z 4 6.7% (5)
  • Maria z 4 13.3% (10)
  • Maria z 4 8.0% (6)
  • Maria z 4 20.0% (15)
  • Maria z 4 5.3% (4)
  • Maria z 4 12.0% (9)

Oddanych głosów: 75

• 9
@DailyPunch: uuu to u mnie tak to wyglada:
HP1: Rasowa Lania (Sandra) na rowni z Adamem
HP2: Julia (o ile sie w ogole dalo zrozumiec co belkocze)
HP3: Sid i przydupas Olka
HP4: na razie Przemek i Klauno ale wiele osob ma potencjal
Co do humorystycznego charakteru ankiety to oczywiscie zrozumialam, chociaz Maraja serio nie wzbudza we mnie takich negatywnych uczuc jak tamte osoby, raczej takie zadziwienie ;))
@Lolek1011: Sandra miała jeden plus, umiała się postawić i chyba to ją ratuje w moich oczach. W ogóle jak pomyśleć o uczestnikach w poprzednich edycjach to zdecydowanie Olka i Sid są na pierwszym miejscu. Dwa debile wszech czasów i nie wiem czy jest ktoś kto może je przebić. Jak chce sobie ciśnienie podnieść to wchodzę na ich Instagramy i po 15 sekundach (nawet mniej wystarczy, że usłyszę to olkowe " heeeeej"),
@DailyPunch: mi tez niebywale podnosily cisnienie - tak falszywe i klamiace w zywe oczy ze masakra :// najgorsze typy! Co do Sandry to chyba mnie wkurzalo jej wygorowane ego i ze sie jej wydawalo ze jest nie wiadomo jak hot no coz..ale miala jaja to trzeba przyznac
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@DailyPunch:
U mnie
HP1 - Adam, przez niego przestałam oglądać pierwszą edycję xD
Marietta - ugh, po prostu ugh.
HP2 - Sonia (top1) najgorsza osoba nie tylko w programie ale i poza. Nigdy nie chciałabym mieć z taką borderką doczynienia
HP3 - Nathalia (pewnie przez to że za dużo live oglądałam) i jej robienie z siebie ofiary.
Barbara - jej zakłamany wizerunek w tv i te wszystkie schizy które fundowała po