@houseofpain: no czaje, ale to normalne i w sumie niewiele znaczy, ale tak abstrachując załóżmy, że wykopki by Ci tu napisały, że nie powinno tak szybko spaść i co byś wtedy zrobił? Jakbyś poszedł do cortlandu czy gdzie tam kupiłeś telefon to by cie tam przecież wyśmiali XD
@danzaxkuduro: XDDDD ja mam w 12 mini 91 % po 6 miesiącach, kisne z tych którzy mają 100% po pół roku albo 9 miesiącach, co wy ten telefon co 3 dni ładujecie ?XD
@houseofpain: z ciekawości - jak wygląda Twoje korzystanie z telefonu vs. korzystanie Twojej różowej? Czy doładowujecie? Jak nisko schodzicie z poziomem baterii?
@jedermann: czasami to mi się nawet zdaje, że ja mniej używam niż ona.
Różowa ciagle jakieś instagramy i inne social plus w coś tam sobie gra wieczorami.
U mnie zaś jest podłączony w pracy po bt do auta i napewno więcej dzwonię. Wracamy z pracy tak samo i oboje wrzucamy tel na indukcję, powiedzmy przy około 30-35%, ale to wiadomo co chwile jest ściągany itd, ale do spania naładują się
Mam po 7 miesiącach 100%, ładuje raz dziennie, ale włączone zoptymalizowane ladowanie + częściej robię to w dzień, kiedy jest podłączony do laptopa niż w nocy. Ładuje tylko po kablu, bo za często po niego sięgam, żeby indukcja. Całkiem sporo rozmawiam, prawie cały czas włączony bt
@houseofpain: Ogniwa szybko się degradują gdy są ładowane zawsze na 100 procent a potem telefon leży nieużywany pare godzin. Możesz ładować do 85 procent lub włączyć tą optymalizacje ładowania, a po uzyskaniu 100 procent odrazu używać telefonu. Lepiej jest doładować 20-30 procent w czasie dnia niż ładować na maksa z samego rana.
@houseofpain: ta kondycja baterii jest uja warta, po restarcie do fabrycznych miałem ostatnio taką sytuację że z 94% na 100% skoczyło i tak już zostało
#zwiazki #film #filmnawieczor Polecicie jakiś film do obejrzenia z panną? Coś zmysłowego, z nutką erotyki i dobrze by było aby nie był to gniot w atylu greja czy 365 dni.
#apple
źródło: comment_1631106797EL9JQAyuXycMmccxaOKPH6.jpg
Pobierz@Nie_znany: której u appla jest rok ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Różowa ciagle jakieś instagramy i inne social plus w coś tam sobie gra wieczorami.
U mnie zaś jest podłączony w pracy po bt do auta i napewno więcej dzwonię. Wracamy z pracy tak samo i oboje wrzucamy tel na indukcję, powiedzmy przy około 30-35%, ale to wiadomo co chwile jest ściągany itd, ale do spania naładują się