Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Mirasy, u was na produkcjach też brakuje ludzi? Jeszcze rok temu podczas wakacji był taki przemiał, wszystko pięknie zrobione, w piątek już nie było co robić a teraz wszystko #!$%@?, wymyślają jakieś akcje by przychodzić w niedzielę itd.

#!$%@? ale w sumie git bo "moze" to spowoduje podwyżki płacy

#pracbaza #produkcja #magazyn
  • 8
  • Odpowiedz
@Anty_Chryst: U znajomego szef odwalił takiego fikołka po tym jak ludzie nie zgłaszali się by robić w weekendy, że widocznie im nie zależy na pieniądzach, więc podwyżek nie będzie. A też na froncie brak im ludzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@ChochlikLucek: coś mu się logika #!$%@?ła xd

W sumie u mnie jak janusz zauważył, że jest nagle w #!$%@? ludzi to #!$%@?ł 50% za soboty i jest tylko 50%, #!$%@?ł 30% za nocki i jest tylko 20% i jeszcze w #!$%@? innych głupich decyzji. Teraz ludzi nie ma i zaczyna się panika xd
  • Odpowiedz
@Anty_Chryst u mnie w firmie (branza autonotive) nie ma zamowien, mamy wolne piatki postojowe, brakuje ludzi, przyjmuja ludzi ale ludzie uciekaja po tygodniu XD no niezla imba sie odwala, pracuje pod agencja, mam przejść pod firme od pazdziernika i sie zastanawiam czy mi sie opłaca tu jeszcze pracowac bo mam na reke 12 na godzine plus premie za normy co wychodzi 2.5k-3k na reke na miesiąc ehhh, a w okolicy to
  • Odpowiedz
  • 0
@huhacznik: ja mam o tyle dobrze, że jestem studentem na zleceniu i nie mam 26 lat przez co za same dni robocze po 8h bez żadnych sobót i nadgodzin mam ponad 3k do łapy więc nie ma źle ale też nie jest dobrze xd
  • Odpowiedz
  • 0
@huhacznik: prawda ale mi jako studenciakowi się to najbardziej opłaca bo nie muszę płacić zusu. Gdybym przeszedł pod uop to już bym musiał ¯\_(ツ)_/¯
U mnie na magazynie już jest taka tragedia, że podnieśli stawkę do 20 ziko brutto agencyjnym xd ale ludzi nadal nie ma xd
  • Odpowiedz