Aktywne Wpisy
Kopytnik_1 +253
#przegryw #p0lka #rozowepaski #niebieskiepaski #samotnosc #zwiazki #blackpill
Wyznam Wam, że kiedyś naprawdę naiwnie myślałem, że mając dobry charakter i będąc uczciwym człowiekiem, nie ma opcji, by nie założyć rodziny. Ciekawe, czy ktoś miał podobnie, czy tylko ja byłem tak oderwany od rzeczywistości? Zaplusuj, jeśli uważałeś podobnie.
Wychowałem się w trochę innym świecie, za czasów moich rodziców powszechne były inne wartości i nade wszystko inne było nastawienie ludzi. Czasy się zmieniły, a ja
Wyznam Wam, że kiedyś naprawdę naiwnie myślałem, że mając dobry charakter i będąc uczciwym człowiekiem, nie ma opcji, by nie założyć rodziny. Ciekawe, czy ktoś miał podobnie, czy tylko ja byłem tak oderwany od rzeczywistości? Zaplusuj, jeśli uważałeś podobnie.
Wychowałem się w trochę innym świecie, za czasów moich rodziców powszechne były inne wartości i nade wszystko inne było nastawienie ludzi. Czasy się zmieniły, a ja
Wilson2231 +197
Mirki komus nie zginął rower? https://www.olx.pl/d/oferta/2022-specialized-asfalt-s-works-CID767-IDU2rOX.html
Typo nie ma do niego papierów, żadnego potwierdzenia zakupu a na pytanie dlaczego tak tanio odpowiedział że mu się spieszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#szosa #rower
Typo nie ma do niego papierów, żadnego potwierdzenia zakupu a na pytanie dlaczego tak tanio odpowiedział że mu się spieszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#szosa #rower
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
électrique - elektryczny
une ampoule - żarówka
un câble, un fil - kabel/przewód
une puce - czip
une prise électrique - gniazdko
une rallonge - przedłużacz
un interrupteur - wyłącznik
une Tension électrique - napięcie elektryczne
une résistance - opór
un courant électrique - natężenie prądu
une loi d'Ohm - prawo Ohma
#codziennyfrancuski