Aktywne Wpisy
KsiezniczkaDunia +76
Demonstracja antynatalistyczna się odbyła! Pozdrawiam. NIE GRAJ W RULETKĘ CZYIMŚ ŻYCIEM!
#antynatalizm
#antynatalizm
źródło: IMG-20241116-WA0011
Pobierz
robert5502 +433
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: IMG-20241116-WA0011
Pobierz
Wykop.pl
Oczywiście o ile wyłączenie tej optymalizacji jest jeszcze możliwe i działa tak jak półtora roku temu.
Kiedyś siajomi nie srało tak na klienta i można było wyłączyć samą optymalizację ramu i telefon działał jak każdy normalny z Androidem ;)
Może da się wgrać normalnego AOSPa/LineageOS + Gappsy
https://youtu.be/_wurYk2e-xQ
1. Bezwzględna głośność bluetooth
Funkcja która łączy suwak głośności w telefonie i głośnośc na głośniku bt w jedno, oczywiście na siajomi to nie działa więc albo dajesz głośność na full w głośniku i rozładowuje się on szybciej albo biegasz jak kretyn od stanowiska pracy do głośnika
2. Fatalne zarządzanie ramem
Nie używam wielu aplikacji, nie gram prawie w ogóle lecz w poprzedniej pracy graliśmy w g---o jakim jest empires & puzzle, czasami
2. U mnie się tak nie dzieje, może poprawili to w aktualizacji, ubija aplikacje jeżeli telefon 10 min jest zablokowany, ale ten czas można zmienić
3. Bez problemu programem Xiaomi adb fast tools odinstalowalem szpiegujący syf i reklamy, telefon nawet dłużej trzyma na baterii, poza tym jest miui polska
4. Aktualizacje miui akurat się zgadzam, utknąłem na wczesnej 12 bo
Niestety po tym gdy okazało się że kupując telefon który przeleżał dwa lata w szufladzie za 200zł nie mam tych problemów ja tej firmie więcej nie zaufam