Wpis z mikrobloga

k---a pierwszy raz od x lat stwierdził że chce przejść na inną platformę która z poziomem wideo jest o 1/2 poziomy wyżej niż jakakolwiek inna platforma z filmami i polacy od razu go cancellują, nie warto nic robić dla większości z nas, jak ktoś chciał zobaczyć samą wspinaczkę to mógł obejrzeć POV, niezrozumiałą decyzją jest dla mnie udostępnienie tego dla wszystkich jednak. No ale będzie dalej oglądane ()
#bnt
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Krystianek2k01:
No cóż, do tej pory kupowałem w jego sklepie, który jest droższy od innych, a mając Smarta w ogóle nieopłacalny, ale przepłacałem, bo to było wsparcie twórcy, za darmowy kontent.
Teraz jak każe sobie płacić, to może i zapłacę, ale już przepłacać nie będę, a tłumaczenia o jakości wideo, nie kupuje.
I tyle.
I nie nie hejtuje go, bo to tak jak z filmem, płacę za kino, ale za
  • Odpowiedz
@Krystianek2k01 wolałbym już wrzucić parę ziko jako wspierający albo na patronite i mieć cały czas dostęp niż dawać 11 zł za 3 dni filmu. Druga sprawa to fakt zasięgu. Często oglądałem jego akcje i podawałem znajomym dalej, a teraz za c--j nie mogę tego zrobić... Trochę szkoda.
  • Odpowiedz
@mango2018: @WarmWeather: no ja Was obu rozumiem, sam tego filmu nie kupiłem ale ta niechęć do nowych rzeczy u nas jest straszna, nie wiem czy inne europejskie nacje aż tak się burzą jak ich rodacy wprowadzają coś nowego. Też no pamiętam że jednak on ma bardzo dużą widownie wśród Ślązaków, nie wiem czy to jest jakoś skorelowane ze sobą
A dla decyzji o przejściu na Vimeo widzę parę
  • Odpowiedz
@Krystianek2k01 raczej mało kto ogląda jego filmy przez pryzmat jakości... Raczej taki zapychacz czasu gdzieś w tle, więc argumentu o jakość nie kupuje, dużo osób też ogląda to pewnie na telefonie więc... Sporo osób już pisało, że mało komu udało się przepchać pomysł vimeo. A skoro ludzie odchodzą to raczej przełoży się to na straty finansowe chociażby ze sklepu Banota aniżeli zysk. Raz, że vimeo ma jakiegoś buga i można to
  • Odpowiedz
@Krystianek2k01: Jako gadka z jakością wideo to słabe tłumaczenie, przecież większość ogląda pewnie na telefonie albo monitorze HD, więc jaka dla nich różnica... Na telewizorze 4K z przyjemnością oglądałem materiał z YT, Vimeo nie mam nawet w aplikacjach do wyboru. Także ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
inną platformę która z poziomem wideo jest o 1/2 poziomy wyżej niż jakakolwiek inna platforma z filmami

@Krystianek2k01: ale czemu ta platforma ma jakąś dziwną domenę a nie vimeo.com xD i czemu ma design jak ze scam stronek co tylko odstrasza
Nie ogarniam tego :D
  • Odpowiedz