Wpis z mikrobloga

• 0
@zenon_z_chorzowa1 nie na początku było z tą co u góry a ona mnie przełączyła do tej karoliny k. To mnie dziwi dlaczego jeden konsultant ma pełne nazwisko a inny tylko inicialy i niby mają taką politykę firmy ze mogą bez formy grzecznościowej
  • Odpowiedz
@szukajek: Jak dla mnie ochrona danych osobowych w Play to jakiś żart. Dzwoni do mnie jakiś randomowy numer przedstawiając się jako przedstawiciel handlowy chcący mi przedstawić ofertę na nową umowę, no to ok słucham. Ale on nie może, musi potwierdzić moją tożsamość poprzez podanie: hasło i login to play24/Pesel i numer dowodu osobistego. Odprawiłem z kwitkiem. Sprawdziłem numer faktycznie operatora. Śmierdziało mi to wyłudzaniem danych to zgłosiłem sprawę do iod
  • Odpowiedz
jeden konsultant ma pełne nazwisko a inny tylko inicialy i niby mają taką politykę firmy ze mogą bez formy grzecznościowej

@szukajek: tu też nie walisz do nikogo na pan. Z reguły w necie na tych fejsowych pomocach i czatach w apkach idą od razu na ty. Trzeba mieć kij w dupie żeby mieć z tym problem.
  • Odpowiedz