Aktywne Wpisy

cendrek +143
Nareszcie mogę powiedzieć że jestem szczęśliwym człowiekiem.
#alkoholizm #czujedobrzeczlowiek
#chwalesie
#alkoholizm #czujedobrzeczlowiek
#chwalesie
źródło: Screenshot_2024-12-26-17-55-12-444_com.thehungrywasp.iamsober-edit
Pobierz
mirko_anonim +6
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czołem Mircy.
Mam taki problem jestem w związku od 8 lat mam dziecko 5 lat. Gogadujemy się całkiem spoko. Jedyna u mega ważna dla mnie rzecz której nie mam w związku to s--s. Moja partnerka ma wręcz ujemne libido. Kochamy się jakieś 3 razy w miesiącu. Oboje mamy około 30lat.
Wykańcza mnie to psychicznie. Staram się o tym rozmawiać, bo wiele rzeczy orzeoraciwalismy, ale tu się nie da. Czy ktoś
Czołem Mircy.
Mam taki problem jestem w związku od 8 lat mam dziecko 5 lat. Gogadujemy się całkiem spoko. Jedyna u mega ważna dla mnie rzecz której nie mam w związku to s--s. Moja partnerka ma wręcz ujemne libido. Kochamy się jakieś 3 razy w miesiącu. Oboje mamy około 30lat.
Wykańcza mnie to psychicznie. Staram się o tym rozmawiać, bo wiele rzeczy orzeoraciwalismy, ale tu się nie da. Czy ktoś

a) cele przetwarzania;
b) kategorie odnośnych danych osobowych;
c) informacje o odbiorcach lub kategoriach odbiorców, którym dane osobowe zostały lub zostaną ujawnione, w szczególności o odbiorcach w państwach trzecich lub organizacjach międzynarodowych;
d) w miarę możliwości planowany okres przechowywania danych osobowych, a gdy nie jest to możliwe, kryteria ustalania tego okresu;
e) informacje o prawie do żądania od administratora sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych osobowych dotyczącego osoby, której dane dotyczą, oraz do wniesienia sprzeciwu wobec takiego przetwarzania;
f) informacje o prawie wniesienia skargi do organu nadzorczego;
g) jeżeli dane osobowe nie zostały zebrane od osoby, której dane dotyczą – wszelkie dostępne informacje o ich źródle;
h) informacje o zautomatyzowanym podejmowaniu decyzji, w tym o profilowaniu, o którym mowa w art. 22 ust. 1 i 4, oraz – przynajmniej w tych przypadkach – istotne informacje o zasadach ich podejmowania, a także o znaczeniu i przewidywanych konsekwencjach takiego przetwarzania dla osoby, której dane dotyczą.
#rodo #prawo