Aktywne Wpisy

Miguelos +245
Z normalnie ubranej laski do worka na ziemniaki. No ale tak to jest jak teraz większość z nich waży ponad 60 kg, trzeba ukryć tłuszcz.
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #modadamska
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #modadamska

źródło: dsfrfew
Pobierz
ZdrowaPianka_pl +86
Hej mireczki! 🍻
Dawno nas tu nie było, ale wiemy, że wśród Was nie brakuje fanów dobrego bezalkoholowego piwa. Wracamy więc z kolejnym #rozdajo!
Tym razem świętujemy wprowadzenie nowego pakietu produktów – taniego i różnorodnego zestawu, dzięki któremu w niewielkiej cenie można spróbować nowych smaków. Raz w miesiącu będziemy dodawać do niego nowe pozycje, więc zawsze znajdzie się coś ciekawego! Ponadto świętujemy również zatrudnienie Pani Karoliny, przez ręce której przechodzą
Dawno nas tu nie było, ale wiemy, że wśród Was nie brakuje fanów dobrego bezalkoholowego piwa. Wracamy więc z kolejnym #rozdajo!
Tym razem świętujemy wprowadzenie nowego pakietu produktów – taniego i różnorodnego zestawu, dzięki któremu w niewielkiej cenie można spróbować nowych smaków. Raz w miesiącu będziemy dodawać do niego nowe pozycje, więc zawsze znajdzie się coś ciekawego! Ponadto świętujemy również zatrudnienie Pani Karoliny, przez ręce której przechodzą

źródło: Zestawy
Pobierz
Czołem Mircy.
Mam taki problem jestem w związku od 8 lat mam dziecko 5 lat. Gogadujemy się całkiem spoko. Jedyna u mega ważna dla mnie rzecz której nie mam w związku to s--s. Moja partnerka ma wręcz ujemne libido. Kochamy się jakieś 3 razy w miesiącu. Oboje mamy około 30lat.
Wykańcza mnie to psychicznie. Staram się o tym rozmawiać, bo wiele rzeczy orzeoraciwalismy, ale tu się nie da. Czy ktoś z was miał podobny problem i jakoś udało się to rozwiązac? Coraz częściej myślę o rozstaniu, tylko czy to dobry powód?
Żeby nie było, nie zmieniłem się w ogóle bardziej popracowałem nad charakterem, jeżeli chodzi o wygląd to schudłem u przy pakowałem także jest lepiej niż było.
#zwiazki #feels #zalesie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky
źródło: Widzisz-murzyn
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: heracinsky
@mirko_anonim: to nie ma znaczenia. Ona musi widzieć że masz inne opcje. Brak opcji to nie to samo co wierność.
Cytat:__Ja nigdy nie wierzyłem w historie o konkurencji, zawsze mi sie wydawało, że przecież ta moja to taka racjonalna i poukladana. Nawet przyjąwszy czerwoną pigułkę miałem
Więc głowa do góry OPie. Niestety w prawdziwym życiu (nie tym, które prowadzi elita internetu) tak to zazwyczaj wygląda. Niektórzy mają lepiej, niektórzy mają gorzej, a niektórzy jak Ty mają całkiem spoko
@mirko_anonim: xD