Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czołem Mircy.
Mam taki problem jestem w związku od 8 lat mam dziecko 5 lat. Gogadujemy się całkiem spoko. Jedyna u mega ważna dla mnie rzecz której nie mam w związku to s--s. Moja partnerka ma wręcz ujemne libido. Kochamy się jakieś 3 razy w miesiącu. Oboje mamy około 30lat.
Wykańcza mnie to psychicznie. Staram się o tym rozmawiać, bo wiele rzeczy orzeoraciwalismy, ale tu się nie da. Czy ktoś z was miał podobny problem i jakoś udało się to rozwiązac? Coraz częściej myślę o rozstaniu, tylko czy to dobry powód?

Żeby nie było, nie zmieniłem się w ogóle bardziej popracowałem nad charakterem, jeżeli chodzi o wygląd to schudłem u przy pakowałem także jest lepiej niż było.
#zwiazki #feels #zalesie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: heracinsky

• 94
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim przychodzisz pytać wykopków teoretyków o sprawy, o których nie mają pojęcia? Obniżone libido u kobiety może mieć mnóstwo przyczyn, niech zbada sobie hormony. Raczej z nią nie gadałeś bo to jest pierwsza rzecz która się sprawdza.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim jak chcesz żeby różowa miała lepsze libido, to najlepsza jest gadka z koleżankami. Niech widzi że masz jakieś koleżanki, czy to z pracy czy jakieś szwagierki, cokolwiek. Niech widzi że inne laski z Tb gadają. Wieczorem 100 procent s--s. Druga opcja na podniesienie libido to zdenerwowanie jej. Po zbudowaniu frustracji, jesteś pierwszym bolcem pod rękę do wyżycia. Więc mimo złości da się przemielić ( ͡° ͜ʖ ͡°
  • Odpowiedz
@mirko_anonim proza życia, s-x to narzędzie pośrednie do osiągnięcia celu jakim jest dziecko. To ich karta przetargowa. Że też jeszcze tego nie zrozumiałeś. Teraz ma cię w garści bo co zrobisz ? Rozwód alimenty czy zamknij mordę i do budy ?
  • Odpowiedz
@ziomus13 ale ty każesz mu być samcem alfą a on nie nauczy się tego z książek bo z tym trzeba się urodzić. Jemu już nic nie pomoże chyba że inna baba z niższym levelem
  • Odpowiedz
Żeby nie było, nie zmieniłem się w ogóle bardziej popracowałem nad charakterem, jeżeli chodzi o wygląd to schudłem u przy pakowałem także jest lepiej niż było.

@mirko_anonim: to nie ma znaczenia. Ona musi widzieć że masz inne opcje. Brak opcji to nie to samo co wierność.
Cytat:__Ja nigdy nie wierzyłem w historie o konkurencji, zawsze mi sie wydawało, że przecież ta moja to taka racjonalna i poukladana. Nawet przyjąwszy czerwoną pigułkę miałem
woskrosenie - >Żeby nie było, nie zmieniłem się w ogóle bardziej popracowałem nad cha...
  • Odpowiedz
@sberatel: właśnie to miałem pisać. Z rozmów z moimi kumplami przy piwku powiedziałbym nawet, że to wynik wyższy niż średnia ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Więc głowa do góry OPie. Niestety w prawdziwym życiu (nie tym, które prowadzi elita internetu) tak to zazwyczaj wygląda. Niektórzy mają lepiej, niektórzy mają gorzej, a niektórzy jak Ty mają całkiem spoko
  • Odpowiedz