Aktywne Wpisy
vofeen +11
Od ponad 3 lat robie nocki w cukierni u prywaciarza. 6 dni. Nie mam nawet 4k na rękę.
Wczoraj trafiła mi się oferta pracy, którą chciałem wykonywać już dawno.
Niedawno zwolnił się u nas dobry pracownik, który wszystko potrafił zrobić, był wszechstronny. Teraz zostało nas dwóch i wiem, że jeśli ktoś z nas się zwolni, to szef będzie miał mokro. Zresztą jestem aż nadto empatyczny, bo nie chce zostawiać kumpla z jakimś
Wczoraj trafiła mi się oferta pracy, którą chciałem wykonywać już dawno.
Niedawno zwolnił się u nas dobry pracownik, który wszystko potrafił zrobić, był wszechstronny. Teraz zostało nas dwóch i wiem, że jeśli ktoś z nas się zwolni, to szef będzie miał mokro. Zresztą jestem aż nadto empatyczny, bo nie chce zostawiać kumpla z jakimś
youngP +25
juz niedlugo... latające minusy lata i sk*rwysyny matki natury
Wołam #keto
Wątróbka jest ważna.
500g wątróbki
jabłko
2 cebule
kurkuma lub curry
kostka bulionowa
Najpierw podsmażyć cebulę posypaną kurkumą (lub curry), dodać wątróbkę i usmażyć. Dodać pokrojone ze skórką jabłko i podlać szklanką bulionu (z jednej kostki). Przykryć i dusić około 15 minut. Jako dodatek najbardziej lubię to jeść z kuskusem.