Wpis z mikrobloga

@Akatora: Dziś w TVN mówili o tym ze papież zastanawia się nad odejściem na emeryturę w przyszłości i ze chcą zmienić przepisy dotyczące tego odchodzenia. To mi matka powiedziała ze ZNOWU ATAKUJĄ KOŚCIÓŁ, W WIADOMOŚCIACH NIC TAKIEGO NIE MÓWILI TO NIE JEST TO PRAWDA, TVN KŁAMIE A JA JESTEM GŁUPIA ZE ICH SŁUCHAM A INTERNET TYM BARDZIEJ KŁAMIE. PEŁO CHCĄ ZAMORDOWAĆ KATOLIKÓW.
A apropo pedofilii to mówiła;
KAŻDY CZŁOWIEK GRZESZY, JA
@jabadabadupka: Najgorsze jak oglądasz dla beki tvp info a potem słyszysz członków rodziny powtarzających pisowski "przekaz dnia" całkowicie serio. Nawet używają tych samych sloganów, które zostały użyte w tvpis: "tvn to Niemcy", "przyjdą i zabiorą", "PO likwiduje katolicyzm" itp. Są przy tym tak pewni siebie jakby sami to wymyślili. Gdybym nie widział parę godzin wcześniej jak tvp wciska im to do głowy to może bym uwierzył że to ich własne "poglądy"
Mieć w rodzinie pisowca to najgorsza udręka

@jabadabadupka: daj spokój, u mnie mama,tato, dziadkowie i kije wie kto jeszcze w dalszej rodzinie, tego co oni pieprzą się słuchać nie da ( ͡° ʖ̯ ͡°) mają juz tak wyprane mózgi że im tv reżimowa wszystko wciśnie