Aktywne Wpisy

Mój syn właśnie został zawieszony w prawach ucznia i szczerze, nie mogę uwierzyć w powód. Podobno przyłapali go na 'praktykowaniu nekromancji' - chciałbym, żeby to był żart. Szkoła wpadła w panikę, kiedy odkryli, że robił jakieś małe 'rytuały' podczas przerw. On i jego koledzy czytali jakąś księgę zaklęć, którą znaleźli w internecie. Potem próbowali 'przywrócić do życia' klasowego chomika, który zmarł w zeszłym miesiącu. Jasne było trochę dziwnie widzieć to kółko, które
domkasromka +4
#hotelparadise tak trochę zejście z tematu. Które, akcje najbardziej zapadły wam w pamięć z poprzednich sezonów, zarówno te śmieszne jak i jakieś draki. Mi się właśnie przypomniał fastiwal płaczu w piątym sezonie jak Kuba zaczął płakać, a cała reszta za nim.

Które będą działać na instalacji z 1992 roku?
#smarthome #elektryka
@kolotego: A kto wie co tam masz. Jak nie masz doprowadzonej linii N to o WIFI zapomnij, potrzebne ci coś na Zigbee "bez N" i do tego bramka która dopiero udostępni ci jakiś interfejs. Co do bez N owych przełączników to i tak c--j wie czy zadziałają, są wrażliwe na to czym je obciążasz i diabli wiedzą co jeszcze.
@krzysiu97: Ale ja nie wiem co tam masz. Jeżeli możesz dociągnąć N, zrób to.
@dran2: co to znaczy?
a co jesli nie wszędzie sięga wifi, kostki mesha dokupić i zapewnić wszędzie tą samą sieć? miałem kiedyś jakieś tenda mw6 i to wiesza się czasem taki system nie jest zbyt stabilny
@kolotego: Nie wiem bo nigdy nic z tym nie robiłem. Zgaduję że jest widoczne w sieci lokalnej przez jakś apkę i dodatkowo możesz tym RFem podłączyć jakiegoś pilota.
@kolotego: I dla tego chcesz
źródło: comment_1630273088kPwpkOEz6UOs8X2AAcxqcC.jpg
Pobierzźródło: comment_1630273121j67noLFG8wyKBL4O6Skvyn.jpg
Pobierzhttps://www.zigbee2mqtt.io/information/supported_devices.html
źródło: comment_16303326191PneW9uyUq9pkALatTQNJj.jpg
Pobierz