Wpis z mikrobloga

@Rosalinea: Łooooo nawet nie będę liczyć. Już teraz jestem uprzedzony co do niektórych (i chcę żeby jak najszybciej odeszli (◠)), ale..... pewnie jak zacznę oglądać to zdanie szybko zmienię, więc nie przywiązuje się do pierwszego wrażenia.
@DailyPunch: ja mam tak samo. Człowiek z czasem niby powinien już wiedzieć, że człowieka trzeba dobrze poznać, żeby go ocenić, a mimo
to nadal oceniamy po pierwszym wrażeniu. No cóż, pożyjemy zobaczymy, obyśmy nie musieli się publicznie za nasze oceny biczować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Rosalinea: jedną z osób, którą negatywnie odebrałem jest Miłosz. Zrobił Q&A na Instagramie i oczywiście strasznie kozaczył i pajacował odpowiadając. Jakoś Natalia O. i Nana też odpowiadały na pytania followersów robiąc to normalnie, a przede wszystkim (tak czuję) szczerze. Oczywiście trzeba dać chłopakowi szansę bo może okazać się spoko, ale pierwsze wrażenie raczej zrobił słabe.
@DailyPunch: na mnie jedyna osoba która robi dziwne wrażenie jest Launo.. straszny przerost ego. Poza tym jej się wydaje ze jest prawie jak lekarz bo robi piercing a swoich klientów nazywa pacjentami.. ale może tez się okaże ze jest całkiem spoko, nie chce się zle nastawiać.
@Lolek1011: faktycznie, jest coś dziwnego w tym jak mówi o piercingu, ale jak na najbardziej wyrazistą osobę to na mnie nie robi żadnego wrażenia. Mało tego często przewijam/ignoruję jej stories bo nic ciekawego się tam dla mnie nie dzieje. Jedyne co mnie zainteresowało to to, że ostatnio dużo ludzi zarzuca jej w komentarzach kłamstwo co do imienia. Podobno jej pierwsze imię to Klaudia, a nie Launo (tak twierdzą ci co rzekomo