Aktywne Wpisy
Pare dni temu u znajoma z pracy zatrudniła elektryka do przesunięcia gniazdka o meter w lewo, oczywiscie ceny nie ustalili przed tylko w trakcie pracy i jak się dowiedziała że chlop chce 300zł to zaczęła sie termedyja za co itp. Chlop jej rozpisał 50zł zlokalizowanie przewodu dzieki czemu unikneli kucia metrowego rowka, 50zł wykucie otworu + montaż puszki i zaklejenie starej puszki,100zł przedłużanie i łączenie przewodów, 50zł materiał i 50zł dojazd (20km)
wjkp +29
Mirki, czy ja jestem #!$%@? czy ktoś mnie chce po prostu w #!$%@? zrobić? Kupiłem w zeszłym tygodniu kawę na allegro bo była 4zl tańsza niż w Lidlu.
KAWA MIELONA LAVAZZA QUALITA ORO 250G.
Okazało się że kawa jest tragicznej jakości, nie ma smaku, i sam wygląd kawy odbiega od oryginału - jest pełno grudek a także kolor jest inny. Podczas zaparzania bardziej przypomina wodę a nie kawę. Kupuję tą kawę od
KAWA MIELONA LAVAZZA QUALITA ORO 250G.
Okazało się że kawa jest tragicznej jakości, nie ma smaku, i sam wygląd kawy odbiega od oryginału - jest pełno grudek a także kolor jest inny. Podczas zaparzania bardziej przypomina wodę a nie kawę. Kupuję tą kawę od
Kiedyś kupowałem dziewczynie tampony,ale nie powiedziała jaki rozmiar tylko podała kolor pudełka.Na opakowaniu było napisane small.Powiedziała mi,że dobre kupiłem.Ludzie czasem piszą,że cipki nie mają dużych wymiarów i można spokojnie kobietę zaspokoić nie dużym penisem.Ja mam 13cm i pomimo że moja była miała małą cipkę to nic nie czuła jak w nią wchodziłem i nie wiem co musiałbym w nią ładować,aby coś poczuła bo na orgazm nie było szans.
#przegryw #seks #dickpill #blackpill #zwiazki
Doprowadz dobrze dziewczyne oralnie to penisa mozesz w ogole nie miec, bedzie wracac jak bumerang po wincyj. Taki protip: malo ktora rozowa dochodzi dopochwowo anyway.
@ckgjdg: no niestety
@Makak87: i tak już nie skorzystam tej rady,dziewczyny to nie dla mnie.Nie dochodzą tak bo za małe penisy dla nich.
@przegro_pisarz:
Znam takie co nawet z 10 calowa knaga nigdzie nie dojda (aktualna FWB, a takze poprzednia dziewczyna). Moglem lomotac pol godziny moim boltzem (moze nie 10 cali ale powyzej przecietnej) i taki wuj z tego byl. 10 min z jezykiem i wibratorem = dziewczyna pod sufitem.
@Makak87: ja językiem lubiłem działać,ale dziewczyna tego nie lubiła (╯︵╰,)
@przegro_pisarz:
nad skillsami/technikami pracuj. Jest tego na necie sporo.
A kazda lubi inaczej.
Komentarz usunięty przez autora
@Malenaa: OBWÓD, mierzcie sobie obwód, a nie #!$%@?ą długość. Kabanos może jest długi, ale co z tego jak jest cienki....
Komentarz usunięty przez autora