Aktywne Wpisy
erni13 +413
Muszę wam przyznać, że to niegłupi widok z okna hotelu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Swoją drogą noc z piątku na sobotę kosztowała w Rondzie z takim widokiem 70e. Apartament z dwoma pokojami i kuchnia. No i ofc balkon z takim widokiem
Ciekawe ile by zażyczyli sobie w Polsce XD
#podroze #podrozojzwykopem #polska #hiszpania
Swoją drogą noc z piątku na sobotę kosztowała w Rondzie z takim widokiem 70e. Apartament z dwoma pokojami i kuchnia. No i ofc balkon z takim widokiem
Ciekawe ile by zażyczyli sobie w Polsce XD
#podroze #podrozojzwykopem #polska #hiszpania
Polejmnie +92
Nauczyli się na miesięcznym kursie ciąć "na Oskarka", dorzucili wystrój dla ludzi z kryzysem wieku średniego, logo z drwalem i koszą po 70 złotych od zakompleksionych frajerów za coś co lokalna Grażyna zrobi im za 15.
#barber #fryzura #fryzjer #modameska #bekazpodludzi
To slabe znasz, bo niedaleko centrum warszawy na spokojnie za 2 dychy sie ostrzyge (i to nienajgorzej). I o ile z barberow za 50+ zl faktycznie beka, tak w dobrym salonie warto dac te 35-40 zl, bo jest roznica w porownaniu do wiekszosci ukrainek.
Strzyżenie włosów 100zl
Strzyżenie brody 100zl
Razem broda i włosy 160zl
Co do reszty sama prawda. Kiedyś specjalnie się zapuściłem, żeby barberka miała z czego ścinać i zaproponować coś dopasowanego do mojej głowy to po odczekaniu 2,5h w kolejce z brodatymi oskarkami - brudnopisami ("proszę pana u nas nie ma rezerwacji na telefon, przychodzi się i czeka w świetnej atmosferze, aby
Rok temu płaciłem 90 za zwykle strzyżenie i wyrównanie brody. Żadnych cudów, zwykle strzyżenie w 15 minut.
Od tamtej pory nawet nie patrzę w stronę barberow tylko chodzę do grazynek które robią to samo za 20 zł.