Wpis z mikrobloga

@Clefairy: akurat różnica miedzy grazynka, a fryzjerem za 70zl jest ogromna. No i w te 70zl masz zapewne wliczone strzyżenie brody, skoro to barber. Grażynka nawet nie tknie nic na twarzy, bo nie wie jak. O umiejętności golenia brzytwą nawet nie wspomnę :P
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 62
@Clefairy: fryzjerzy się teraz cenią mimo że jest ich w #!$%@?. Za 15 to Ciebie może babcia #!$%@? maszynką. Już widzę jak Ci losowa Grażyna z programu "ostre cięcie", jedna z tych co zatrudnia 6 praktykantek, zrobi jakąkolwiek fryzurę za 15 :)
  • Odpowiedz
@Qwerty199: ja byłem u 4 albo 5 i każdy obcinał spoko, jeden na tyle dobrze, ze chodze juz tylko do niego od 2 lat. To tak samo jakbyś szedł na kebsa. Musisz spróbować kilku o wybrac najlepszego, bo nie kazdy jest dobry.
  • Odpowiedz
@Clefairy: Już widzę jak Grażynka bierze kolejną nakładkę, która jest wyczyszczona i wysterylizowana.. przecież one jedynie przejadą raz pędzlem czy #!$%@? wie czym i jazda z kolejną głową
  • Odpowiedz
@normanos:
To slabe znasz, bo niedaleko centrum warszawy na spokojnie za 2 dychy sie ostrzyge (i to nienajgorzej). I o ile z barberow za 50+ zl faktycznie beka, tak w dobrym salonie warto dac te 35-40 zl, bo jest roznica w porownaniu do wiekszosci ukrainek.
  • Odpowiedz
@Argonzz: Gdzie takie kosmos ceny? Ja mam dwa powiatowe miasta obok siebie to po 75zl(przed covidem po 60zl bylo). Na szybko patrzyłem na Poznan jeszcze to ceny 90-100zl za combo. Tak czy siak warto dopłacić te różnice jak chce sie wyglądać dobrze, a fryzury na oskarka sa modne i tyle. Jak pokazesz takiemu barberowi zdjęcie innej fryzury to zapewne Ci taka ogarnie.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 11
@Clefairy: Lokalna Oksana niestety przez koronę zwiększyła ceny z 24 na 36 zł ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Co do reszty sama prawda. Kiedyś specjalnie się zapuściłem, żeby barberka miała z czego ścinać i zaproponować coś dopasowanego do mojej głowy to po odczekaniu 2,5h w kolejce z brodatymi oskarkami - brudnopisami ("proszę pana u nas nie ma rezerwacji na telefon, przychodzi się i czeka w świetnej atmosferze, aby
  • Odpowiedz
@Clefairy Bekę mam bo takie posty piszą typowi "freethinkerzy", którzy w ogóle o siebie nie dbają i jedyne co robią to płaczą na wykoppeel XD Jak 70zl raz na miesiąc to dla Ciebie za dużo za strzyżenie, które najwięcej zmienia w twoim wyglądzie to zastanów się co robisz źle ze swoim życiem XD
  • Odpowiedz
@Tigermass głowa + broda to już pewnie ponad 100 zł.

Rok temu płaciłem 90 za zwykle strzyżenie i wyrównanie brody. Żadnych cudów, zwykle strzyżenie w 15 minut.

Od tamtej pory nawet nie patrzę w stronę barberow tylko chodzę do grazynek które robią to samo za 20 zł.
  • Odpowiedz