Aktywne Wpisy
A330 +562
Tak się spuszczają wszyscy (i słusznie) nad aferą z wypromowana burdelmama, a ja pragnę przypomnieć że nasi ukochani włodarze portalu wykop jarali się jak dzieci na możliwość wywiadu z bandytą, mafioza i gangsterem. Ciekawe co o "kobietach" powiedzial pan J.S. pani A.S., może o tych które mafia gwalcila, zmuszała do prostytucji albo wymuszala haracze? Tfu na was
#heheszki #moderacjacontent #afera #tvn #wykop
#heheszki #moderacjacontent #afera #tvn #wykop
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Dzień dobry Mirki. Jestem różowym paskiem. Z niebieskim jesteśmy razem 8 lat. Do tej pory się nie oświadczył :( Temat delikatnie poruszałam kilkakrotnie ja, dodatkowo rodzice, teściowie, znajomi. Od kilku lat wałkują temat a tu nadal nic.
Nie podaje też żadnego powodu. Po prostu na razie nie, temat zawsze obraca w żart.
Miał teraz kolejne szanse na urlopie, wyjazd itd. Nie wykorzystał ich :(
Za tydzień planuję z nim porozmawiać poważnie.
Ja jestem coraz to starsza, pierwsze dziecko kalkulując chłodno już wyjdzie po 30tce. Temat ślubu leży i kwiczy - czeka na jego ruch.
Chciałabym ten temat z nim przegadać mądrze, bez atakowania, jak dorośli ludzie.
Obawiam się, że dowiem się, że nie jest mnie pewien, albo inaczej ubierając w słowa - że cały czas mnie testuje czy się nadaję.
Dajcie plusa i jakąś radę, bo mnie chyba krew zaleje jak coś takiego usłyszę :(
Chyba, ze macie podobne doświadczenia, to chętnie poznam Waszą opinię
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #61294af348d68d000a5ca17f
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Przekaż darowiznę
Komentarz usunięty przez moderatora
Kurde, jak psychika wykopków to w gruncie rzeczy prosta sprawa, a narzekają, że mode niepełnosprytni xD
@good_excuse: Ślub nie zmienia uczuć, ale już finanse podczas ewentualnego (coraz częstszego) rozwodu tak
@Tytanowy_Lucjan: I wszyscy siedzą na wykopie, dlatego takie święte oburzenie i główny argument dot. braku ślubu, I know. Problem w tym, że statystyka jest nieubłagana i większość ludzi w tym kraju siedzi na etatach i nazywanie tego co
Załóżmy, że się jednak rozwiodą po dwóch latach, a jedna albo druga strona wciąż zarabia tak samo mało to tym bardziej powstanie pokusa finansowego dobicia partnera i oskubania z ostatnich majtek.
Niestety w Polsce rozwód to wciąż nie jest cywilizowane pokojowe rozstanie
@Loginq1984: może jej powiedzieć ze nie chce po prostu się żenić, zamiast z tego żartować, dla niej jest to ważne, co to za gowniane zachowanie że typa nie
Ciesz się , że go maszi nie fikaj, bo znajdzie lepszą.
Zaakceptował: LeVentLeCri