Aktywne Wpisy
Mega_Smieszek +245
Pink_Floyd +6
#pytanie #dom #ogrodnictwo #osy
W garażu na działce zalęgly mi sie osy. Znalazłem na nie doraźny sposób (spryskać dobrze Muggą 50%, w ciągu dosłownie sekundy zaczynają #!$%@?ć aż miło, a te, które przeżyją, długo nie pożyją - po ok.30 sekundach mogę już bezpiecznie zdjąć gniazdo).
Problem w tym, że wracają (widocznie im tam dobrze jeżeli chodzi o światło, temperaturę, wilgotność, przewiew itp.) i już
W garażu na działce zalęgly mi sie osy. Znalazłem na nie doraźny sposób (spryskać dobrze Muggą 50%, w ciągu dosłownie sekundy zaczynają #!$%@?ć aż miło, a te, które przeżyją, długo nie pożyją - po ok.30 sekundach mogę już bezpiecznie zdjąć gniazdo).
Problem w tym, że wracają (widocznie im tam dobrze jeżeli chodzi o światło, temperaturę, wilgotność, przewiew itp.) i już
Szczepienie to tylko pretekst i narzędzie, a nie cel sam w sobie. Chodzi właśnie o segregację, czyli to co już działa w Chinach pod nazwą Social Credit System.
https://pl.wikipedia.org/wiki/System_zaufania_spo%C5%82ecznego
Tylko, że w strefie wpływów amerykańskiej (obecnie większość świata), która do tej pory funkcjonowała jako tzw. "demokracja" wprowadzenie takiego system napotkałoby ogromny opór społeczny.
Do tego potrzebna była operacja psychologiczna, która ma 2 bodźce:
1. negatywny - strach przed "śmiertelnym" wirusem, ograniczanie wolności
2. pozytywny - nagroda w postaci przywilejów, większej wolności za zaszczepienie (szczepienie macht frei)
Tak naprawdę to nie zaszczepienie jest celem, ale przypisanie globalnego identyfikatora oraz przypisanie do jednej z 2 (ale tylko na razie) kategorii społecznej - 1-niezaszczepiony, 2-zaszczepiony.
Zaszczepienie jest tylko środkiem do kategoryzacji społeczeństwa zgodnie z Systemem Zaufania Publicznego.
Ci którzy śmieją się z teorii o "czipach Gatesa w szczepionkach" nie rozumieją, że chip jest tylko jednym z możliwych nośników identyfikatora. Wcale nie jest potrzebny.
To identyfikator i kategoria są pojęciami, które są groźne (byty informacyjne), a nie sam chip czy strzykawka.
To nie "czip Gatesa" jest groźny, ale system ID2020:
https://www.benchmark.pl/aktualnosci/nadchodzi-id2020-nowa-cyfrowa-tozsamosc-dla-kazdego.html
Bać można zacząć się dopiero wtedy, kiedy na lotniskach, w restauracjach, autobusach, sklepach ... zaczną się pojawiać czytniki kodów QR, które będą segregować społeczeństwo i ograniczać wolność tym, którzy są w niższych grupach Systemu Zaufania Społecznego.
Ten system zapewnia Chinom przewagę w kontroli zasobów społecznych, więc aby im dorównać strefa amerykańska będzie musiała też go wprowadzić, aby nie przegrać starcia cywilizacji.
Ale jak przekonać do tego "demokratyczne" społeczeństwo?
Bardzo prosto - stworzyć 2 kategorie, z których ta "poprawna" będzie miała 70-80% i wmówić tej kategorii, że dzięki oznaczeniu kodem QR będzie miała przywileje.
To gwarantuje, że wersja v1.0 Systemu Zaufania Społecznego będzie miała 70-80% poparcia.
Do tego właśnie jest potrzebne wyszczepienie 70-80% społeczeństwa, bo do walki ze "śmiertelną pandemią" wystarczyłoby zaszczepić tylko starszych i tych w grupach ryzyka (10-20%)
Dopiero później powstaną wersje v1.1, v2.0, gdzie będzie więcej kategorii ludzi i więcej reguł.
Ale cała infrastruktura czytników QR będzie już stworzona i nawet jeśli zaczną pojawiać się protesty, to już będzie za późno. Oto prawdziwy cel operacji pod nazwą "Cow-ID" (znakowanie bydła).
#koronawirus #swiat #teoriespiskowe
Komentarz usunięty przez moderatora
Pracy w zawodzie jest tyle, że musiałbym być jeb### żeby się zaszczepić bo firma chce ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@ropppson: bzdury.
Dobrze szury, że piszecie scenariusze o jakichś ocenach obywateli rodem z Chin. Zobaczymy wkrótce co z tego wyjdzie xD zresztą wg waszych słynnych list z planami "pandemii" to już dziś miało nie być własności, czy tam pieniądza czy #!$%@? wie czego xD