Wpis z mikrobloga

@duzeelobenc: nie, nie jest to takie dziwne. Ja pracuję w systemie 4dni pracy/3dni wolnego, i zazwyczaj 4 dnia pracy jestem już na tyle w trybie pracy, ze czuję niechęć na myśl o wolnym, a z kolei po 3 dniach odpoczynku nie chcę iśc do pracy. Podejrzewam, że jest to ten sam mechanizm.
@asique: Tez tak mam, pracuje od poniedziałku do piątku, ale na myśl w piątek o sobocie czuje się #!$%@?, a w niedziele #!$%@?, ze w poniedziałek do robo. Pewnie się to jakos nazywa, ale nie wiem.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@duzeelobenc: mi wyjazdy do pl kojarzą się stety czy niestety z tym, że wracam z nich bardziej zmęczony niż byłem. Zawsze jest tyle tematów do ogarnięcia, gdzieś tam między tym aktywności z przyjaciółmi, lecą dwa tygodnie, a do UK wracam bardziej zmęczony i niewyspany niż wylatywałem.
Może mi głowa trochę tylko odpocznie przez ten czas.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@duzeelobenc: Też tak mam. Chyba głównie przez ten cały proces wyjazdu, czyli pakowanie, ogarnianie jakichś formalności, dojazd do lotniska, #!$%@? kontrola bagaży, a następnie sam lot. Strasznie to jest męczące.
@duzeelobenc: to tak jak ja, od dziś urlop i lot do PL a wczoraj tak mi się już nie chciało pracować, że wytrzymałem 4 godziny i stwierdziłem że nie ma co się męczyć, w połowie zmiany pojechałem do domu ( ͡° ͜ʖ ͡°)