Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
kre-dens +80
27 lat czekania na kolejny ćwierćfinał polskiej druzyny w euro pucharach! Mega sukces dla polskiego futbolu klubowego. Jako zagorzaly kibic Pogoni Szczecin serdecznie gratuluje i oczywiscie kibicuje do konca.
Lechici spelniajcie marzenia!
1995–96 Liga Mistrzów: ĆWIERĆFINAŁ Legia Warszawa vs Panathinaikos (0:0, 0:3)
2022-23 Liga Konferencji: ĆWIERĆFINAŁ Lech Poznań vs ?
#mecz #pilkanozna #lechpoznan
Lechici spelniajcie marzenia!
1995–96 Liga Mistrzów: ĆWIERĆFINAŁ Legia Warszawa vs Panathinaikos (0:0, 0:3)
2022-23 Liga Konferencji: ĆWIERĆFINAŁ Lech Poznań vs ?
#mecz #pilkanozna #lechpoznan
Jak się #!$%@? tańczy? XDDDD
Nie no ale serio pytam co robić jak ktoś tego ani trochę nie czuje? Różowa ze wsi jest tam się wywija tak że #!$%@? posadzki trzeba po nocy nowe kłaść, a ja po 10 minutach dostaje bólu biodra jak kombatant wojenny XDDDDD
Ja się tu #!$%@? śmieje, no ale dla różowej sprawa jest dość poważna. I rozumiem ją, no bo co to za zabawa jak ona lubi i chce a ja zamulam. No i co z weselem? Dlatego chcę coś z tym zrobić tylko nie ma pojęcia nawet jak zacząć.
Rytmu muzyki tak żeby tańczyć ni #!$%@? nie czuje (z resztą zazwyczaj leci gówniane disco polo XD), a co najlepsze pogrywałem swego czasu na perkusji, muzykę lubię, coś ucha mam chyba. Uczyla mnie jakoś na 3. No to #!$%@? liczę w te i na zad. Gorzej jak się kierunek zmieni czy coś to mi się zawsze #!$%@?. O obrotach nie gadam. Też liczę do około 30 i jak widzę z tyłu to jakoś to tam niby robię, choć ona mówi że i tak nie prowadzę. Ni #!$%@? nawet nie wiem co to znaczy, co ona rower albo wózek widłowy? XDDDDD
Ogólnie to kompletnie tego nie czuje. Nic w tym nie widzę. Czuję się jak debil tak szczerze jak mam tańczyć bo wiem że nie umiem i mam wrażenie że wyglądam jak klaun. Anxiety wlatuje mocno, peszę się no i padaka XDDD
50 letnie wujki mało zawału nie dostają z bananem na ryju taj wywijają, a ja jak 12 latek co gołą babe zobaczył pierwszy raz XDDDDD
Przed hajtaniem jakąś szkołę tańca trzeba będzie ogarnąć ale co z mentalem? Różowa też się głupio czuje że się zmuszam zawsze i jeszcze mi to #!$%@? idzie. Frustracja się pojawia no i impas.
#logikarozowychpaskow #rozowepaski #logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #zwiazki #taniec
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
potrzebnych jest wiele kursów tańca i całe lata nauki
@Catmmando: Ja znam tak. Raz, dwa, trzy do przodu i raz, trzy do tyłu. Licz do 30 i jak widzisz za babą miejsce to ją odepchnij, a ona się obróci XDDDDD
@chomiczek_123: No kurs będzie koniecznie. Mam nadzieje, że
@ruda_stuleja: spostrzeżenie człowieka, który miał podobny problem: nauka tańca trwa lata
@sqlserver: No to zgaduje, że przez te 5 lat z różową raczej mało się nauczyłem XD