Aktywne Wpisy
WielkiNos +363
Wyobrażacie sobie ból lewackich odbytów gdyby na jakiejś grupce napisać, że się nie lubi murzynów bo są #!$%@?#@$ący i mają niskie iq?
Tymczasem lewaczki:
#dzieci #macierzynstwo #tatacontent #lewackalogika #bekazlewactwa #p0lka #julka
Tymczasem lewaczki:
#dzieci #macierzynstwo #tatacontent #lewackalogika #bekazlewactwa #p0lka #julka
Antybristler +329
Siema. Jakiś czas temu chwaliłem się tutaj, że wychodzę z teleskopem na miasto i spotkało się to ze sporym entuzjazmem. Zaczynałem od pokazywania Saturna, bo myślałem, że tylko ta planeta będzie robić wrażenie. Do widoku takiego księżyca niejako przywykliśmy, nie to co planeta z pierścieniami. Okazuje się jednak, że inne rzeczy na niebie też są chętnie oglądane, a moja inicjatywa trochę się rozwinęła. Cały czas inwestuję w sprzęt, żeby uatrakcyjnić pokazy, ale
Mam całe 9 akcji GME kupiłem je kilka miesięcy po całe 300 dolców XD ale nadal hołd i diamentowe ręce i w sumie o nich troszkę zapomniałem, nie śledziłem tematu z nimi związanego
Coś się działo od tamtej pory w tym temacie? I jakie są prognozy tej akcji?
Ja wiem, ze każdy tutaj będzie jeździł lambo i stawiał wieżowce ale pytam was dość poważnie
Pozdro dla diamentowych rąk a kółkarze oby dostali raka
#gme
Shorty pokryte - możesz sprzedawac ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Davisss: ile to kilka miesięcy temu? W czerwcu?
Wypadało T+35 we wtorek, dzisiaj rollover, zaraz earningsy, a wg. teorii cyklicznosci wzrostów zaczynamy od dzisiaj wzrosty do 08.09 kiedy to będzie dump.
Ofc można na tej bazie znowu próbować zakręcić kółko - chyba, że akcje zdążą #!$%@?ć, wtedy to będzie ostatnie kółko w życiu xD
Rzeczywiście jak prognozują może to pójść to the moon? Jaka cena jest realna?