R---------a mnie tekst "Zaszczep się i będzie spokój" Nie k---a nie będzie spokój bo jest w każdym państwie po 50% zaszczepionych i wprowadzanie tego zawszonego covid-passu powoduje upadanie firm, przedsiębiorstw itd. a to w kolei do zubożenia i bezrobocia. We włoszech gdzie od początku niby najtrudniej covid-pass praktycznie wszędzie a ciągle pare procent więcej zaszczepionych niż u nas. To wszystko p--------e tylko po to że jesteście w większości frajerami. Nawet jak wszyscy się zaszczepią to wzorem Izraelu 3 dawka, potem 4 itd. tak długo aż "debile" które nie przyjmą 5 zdechną bez pieniędzy. Wenezuela niczego was nie nauczyła. Je*ani frajerzy i tchórze. #koronawirus
@Zona_faraona: z tym zazwyczaj to tak nie do końca - jest raczej pół na pół, z lekką przewagą na niekorzyść zaszczepionych seniorów, którym już teraz rekomendowana jest trzecia dawka.
@wiem_wszystko: plandemia jest dokładnie po to aby wpierw wprowadzić paszporty szczepionkowe, a potem jak już gospodarki się zesrają, wprowadzić CBDC i wykorzystać tę paszporty jako cyfrowy portfel na CBDC powiązany z tożsamością
ja to nie rozumiem jak ludzie mogą sobie wchodzić na wykop i pisać jakieś wściekłe komentarze na temat polityki i się wzajemnie obrażać, nie lepiej wrzucać jakieś shitposty i sobie czilować na spokojnie?
#koronawirus
Dlaczego? Objawy zaszczepionych są tak skąpe, że stają się tymi mitycznymi superroznosicielami.
@Zona_faraona: czyli w zasadzie nie powinni zapychać szpitali, a jednak tak właśnie się dzieje w WB i Izraelu.
Też mnie w-----a, że dwa tygodnie trwają już półtora roku.
Komentarz usunięty przez autora
@Zona_faraona: z tym zazwyczaj to tak nie do końca - jest raczej pół na pół, z lekką przewagą na niekorzyść zaszczepionych seniorów, którym już teraz rekomendowana jest trzecia dawka.
@wiem_wszystko: ¯\_(ツ)_/¯