Aktywne Wpisy
hdeck +255
Historia z trgo tygodnia. Baba coś kombinowała przy wyjeżdżaniu suvem z miejsca parkingowego, tak nakombinowała, że uszkodziła chłopu stojącą prawidłowo beemkę. Co zrobiła baba? No oczywiście, że taktycznie spi******ła nie zostawiając notki. Przecież co się ma mąż denerwować czy krzyczeć. Zarysowanie, to się zrzuci na jakiegoś frajera i będzie spokój na chacie.
Otóż niekoniecznie, wracając do domu widziałem całe zajście, mało tego mam cześć akcji na kamerce sportowej. Panu w BMW zostawiłem
Otóż niekoniecznie, wracając do domu widziałem całe zajście, mało tego mam cześć akcji na kamerce sportowej. Panu w BMW zostawiłem
RedBulik +486
Objawy: notoryczne zmęczenie, brak orientacji / mgła mózgowa ( uczucie jak po 1,2 piwach ), lekkie mrowienie w rękach.
Wykonano podstawowe badania: krew, tomograf mózgu. Wszystko ok.
Na początku w ogóle nie kojarzyłem tego ze szczepieniem, ponieważ objawy nasiliły się ok 2,3 tyg po drugiej dawce.
Szukając jednak przyczyny natrafiłem na wątek na reedicie, gdzie sporo osób opisuje dokładne takie same symptomy.
https://www.reddit.com/r/CovidVaccinated/comments/nvffn5/chronic_fatigue_after_covid_vaccination/
Zastanawiam się czy ktoś z Was nie ma podobnych odczuć.
#covid19 #pfizer #szczepienia #koronawirus
Komentarz usunięty przez autora
@etosha: O różnych reakcjach alergicznych, padaczkach, problemach z wybudzeniem po szczepieniu słyszałem ale o chronicznych problemach pierwszy raz. Utrzymuje ci się to cały czas czy objawia tylko w jakiś momentach?