Aktywne Wpisy
Mój znajomy, właściciel restauracji chce w tym tygodniu (koniec miesiąca) wręczyć wypowiedzenia wszystkim swoim pięciu dyplomowanym, certyfikowanym kucharzom 10k i zamiast tego kupić pięć Thermomixów i dwie licencje Chata GPT 4.0. Do obsługi zamierza zatrudnić dwie starsze panie za minimalną. Thermomix przecież sam gotuje według przepisu, tak jak AI pisze kod, więc wziął przykład z naszego drugiego znajomego, właściciela małego software house'u, który zwalnia właśnie połowę programistów. A gdyby panie za minimalną
deafpool +167
Gdzie się podziało znalezisko z głównej o studencie, który został wyrzucony z uczelni za to że nie mówił do transa Borysa "Gabi"? XD
#bekazlewactwa #glownacontent #4konserwy
#bekazlewactwa #glownacontent #4konserwy
Cześć. Mam tutaj konto ale trochę się krępuje. Temat jest nietypowy, otóż od jakiegoś czasu wynajmuję mieszkanie pewnemu facetowi. Bardzo mi się on podoba, chciałabym pociągnąć temat dalej, daje mu jednoznaczne znaki a ten nic nie kuma. Specjalnie czasem przyjeżdżam pod byle pretekstem do mieszkania, żeby tylko sie z nim zobaczyć. Ostatnio nawet pokazałam mu zdjęcia w bikini z wakacji a ten nic. Nie wiem jak inaczej mogę mu dać do zrozumienia że chce pójść krok dalej. Macie jakieś pomysły? Tylko proszę żeby były one rozsądne a nie że wbijam na chatę skąpo ubrana i ciągnę go do łóżka ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie wiem czy on ma dziewczynę czy sie wstydzi...
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #6124e9347b37e6000b784240
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Przekaż darowiznę
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Zapytaj wprost czy nie chce się wybrać na kawę i ciastko z tobą, czy miałby ochotę i tyle.
ju dont trik me
Dla ciemniakow - #pdk ;)