Aktywne Wpisy
Duza-fajka +329
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
Prawda jest taka że
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
#zwiazki #feels #tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow
Cześć, przychodzę do Was z nietypowym tematem. Otóż mam wrażenie, że właścicielka mojego mieszkania na mnie leci xD Jakiś czas temu wynająłem pokój w mieszkaniu studenckim i tak sobie mieszkam. Od początku była dla mnie miła, i sympatyczna, myslalem, że to standardowe zachowanie, bo w końcu też szuka kogoś kto podpisze umowę. Ale później zaczęła wpadać pod pretekstem byle okazji - a tu gniazdko naprawić, a tutaj odebrać paczkę, a to zerknąć na nowy licznik prądu po wymianie itp. Często przychodzi wieczorami kiedy jestem sam, nawet zdarzało się jej o o to pytać. Nie powiem, nie mam pomysłu jak to rozegrać. Dziewczyna jest na 100% sama, jakiś czas temu pomogłem jej przenieść jakąś cięższą pierdołę do jej mieszkania i oprowadziła mnie po nim pokazując zdjęcia z wakacji w bikini. No sam nie wiem jak mam to odbierać xD Jest tylko kilka lat starsza, ale dla mnie całkiem atrakcyjna. Doradźcie coś Mirki i Mirabelki, co zrobić z tym fantem? Pchać się w to i zobaczyć jak sytuacja się rozwinie czy odpuścić, a jeśli kombinować dalej to w jaki sposób pociągnąć to do przodu? Jak wy to widzicie?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #612486dc7b37e6000b78415f
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Doceń mój czas włożony w projekt i przekaż darowiznę
Komentarz usunięty przez autora