Aktywne Wpisy
haha123 +179
Dobrze, że chociaż zwykli ludzie przejrzeli na oczy i odmawiają rozmnażania się xD
W pełni ich rozumiem; ludzie biednieją w oczach, brak jakiekolwiek korekty cen czegokolwiek, brak jakiejkolwiek mitycznej "dezinflacji" o której codziennie trąbią w mediach, z miesiąca na miesiąc wszystko drożeje, a ludzie biednieją i biednieją. A przecież przed nami jeszcze druga fala inflacji, a być może jeszcze nawet trzecia (tak zwana stracona dekada) - jaka wtedy będzie dzietność, jak zwykli
W pełni ich rozumiem; ludzie biednieją w oczach, brak jakiekolwiek korekty cen czegokolwiek, brak jakiejkolwiek mitycznej "dezinflacji" o której codziennie trąbią w mediach, z miesiąca na miesiąc wszystko drożeje, a ludzie biednieją i biednieją. A przecież przed nami jeszcze druga fala inflacji, a być może jeszcze nawet trzecia (tak zwana stracona dekada) - jaka wtedy będzie dzietność, jak zwykli
Pshemek78 +86
#raportzpanstwasrodka #raportzakcji
Obiecany update.
Sprawa zgłoszona dziś po 11 straciłem przez tego jegomościa prawie cały dzień, ale niech tam.
Wspólnie z Panami Policjantami oglądaliśmy to gówno dwukrotnie i w protokole wypisywaliśmy poszczególne zarzuty. Na nieszczęście dla siebie Pan M dość dobrze sprawdził co robię czy mam dzieci itp sprawa podciągnięta bezpośrednio pod paragraf 190a KK co dalej a no, tyle że Albercik zostanie wezwany w charakterze świadka, bo moderował tego gniota i
Obiecany update.
Sprawa zgłoszona dziś po 11 straciłem przez tego jegomościa prawie cały dzień, ale niech tam.
Wspólnie z Panami Policjantami oglądaliśmy to gówno dwukrotnie i w protokole wypisywaliśmy poszczególne zarzuty. Na nieszczęście dla siebie Pan M dość dobrze sprawdził co robię czy mam dzieci itp sprawa podciągnięta bezpośrednio pod paragraf 190a KK co dalej a no, tyle że Albercik zostanie wezwany w charakterze świadka, bo moderował tego gniota i
Mam opcje kupienia po znajomości auta z Niemiec, kwestia opłacenia akcyzy (dość dużej bo auto 3.5 V6) zaczyna się gadka miedzy nami i chłop mówi że jego znajomy też sprzedawał auto z Niemiec i zaniżyli wartość na papierze żeby zapłacić mniejsza akcyzę. Podobno było tak że urząd skontrolował czy auto rzeczywiście zostało sprzedane za podana kwota poprzez telefon do właściciela. Jak dla mnie brzmi jak bajka. Słyszałem też że urzędy stosują taryfikatory na dane auto. Wybierają sobie z rubryczki model i wyposażenie i dają średnia cenę. Ktoś się może wypowiedzieć jak ewentualnie trochę obciąć koszty akcyzy? (Gra się toczy o 10k według kalkulatora więc jest o co).
Komentarz usunięty przez autora