Aktywne Wpisy

Nasz unikatowy program edukacyjny "Nowa Ty w IT. Profesjonalizm nie ma płci" nabiera tempa!
Zapraszamy do posłuchania pierwszego podcastu, który powstał w ramach tego projektu.
Cykl 12 odcinków otwiera spotkanie z Katarzyna Blachowicz, zastępczynią Dyrektora Centralnego Ośrodka Informatyki, tegoroczną laureatką Forbes’a a przede wszystkim prawniczką, która zmieniła branżę na IT.
Podcasty prowadzi znana z Radia Kolor Martyna Wojciechowska.
Dołączcie do Nas i słuchajcie naszych podcastów na Spotify!
„Nowa Ty w IT” jest
Zapraszamy do posłuchania pierwszego podcastu, który powstał w ramach tego projektu.
Cykl 12 odcinków otwiera spotkanie z Katarzyna Blachowicz, zastępczynią Dyrektora Centralnego Ośrodka Informatyki, tegoroczną laureatką Forbes’a a przede wszystkim prawniczką, która zmieniła branżę na IT.
Podcasty prowadzi znana z Radia Kolor Martyna Wojciechowska.
Dołączcie do Nas i słuchajcie naszych podcastów na Spotify!
„Nowa Ty w IT” jest

Smutny_procesorr +20
Tucznik to jest inny poziom świadomości, typ potrafił zarabiać po 50 tysięcy złotych na miesiąc i nigdy nie był za granicą, nie podróżował nawet po Polsce, jedynie gdzie był dalej to na #famemma.
Jedynie gdzie żre to tanie fastfoody on nawet nigdy sushi nie jadł xD. To jest dla mnie pojęte jak można mieć takie upośledzenie umysłowe. Ja zarabiając minimalną byłem w kilkunastu krajach i przeżyłem więcej w życiu niż knur
Jedynie gdzie żre to tanie fastfoody on nawet nigdy sushi nie jadł xD. To jest dla mnie pojęte jak można mieć takie upośledzenie umysłowe. Ja zarabiając minimalną byłem w kilkunastu krajach i przeżyłem więcej w życiu niż knur
Obiecany update.
Sprawa zgłoszona dziś po 11 straciłem przez tego jegomościa prawie cały dzień, ale niech tam.
Wspólnie z Panami Policjantami oglądaliśmy to gówno dwukrotnie i w protokole wypisywaliśmy poszczególne zarzuty. Na nieszczęście dla siebie Pan M dość dobrze sprawdził co robię czy mam dzieci itp sprawa podciągnięta bezpośrednio pod paragraf 190a KK co dalej a no, tyle że Albercik zostanie wezwany w charakterze świadka, bo moderował tego gniota i jego dane przypadkiem posiadałem, Mama dostanie wezwanie dla Luciana i na razie tyle.
Sytuacja zmieni się, jeśli nasz antagonista postanowi zawitać do kraju, ale to już z racji prowadzonego postępowania muszę zostawić dla siebie.
Z mojej strony to tyle zostałem poproszony Przez Panów, aby ograniczyć swoją aktywność na tagu wiec, aby nic nie popsuć staje się niemym obserwatorem.
##!$%@?
o co chodzi?
https://mega.nz/file/1bZ12AwL#AE4h6HAGGKmnlpLMycJ_NQk8pOxq-2GuUCX7usZHu2s
Komentarz usunięty przez moderatora
on mu groził na tym lajwie, czy tylko zniesławił co jest ścigane z oskarżenia prywatnego... a okej groził mu, że wyciekną mu jego dane.
Komentarz usunięty przez autora
Istnieje sobie Adam M w internecie i nagrywa swoje życie. Kiedyś w Chinach, a teraz w Kambodży.
Jest grupa koneserów patologi, która żywo komentuje poczynania jego i jemu podobnych osobników. Pod wpływem napojów wyskokowych Adama M ponosi fantazja. Czasami odnosi się do wpisów lub bezpośrednio jak to określa hejterów. Tym razem postanowił posunąć się dalej i zaczął mówić, że jeżeli nie zostaną wycofane oskarżenia co do jego konkubiny,
@patryk-dabrowski333: Patologi nie wytłumaczysz.. dla nich myślenie jest proste, ja na załączonym memie, który powstał aby niektórym ludziom coś uświadomić ale nie dotarło
ale o co chodzi ? chcesz jakiegoś władcę awokado co w Polsce nie siedzi o cos skarżyć ?
opuszczam tą trolownie zajmijcie się swoim nudnym życiem "hejtery"
Komentarz usunięty przez moderatora