Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@AmigaOS: Kolonko story 2.0. Już przeniósł się w miejsce, gdzie będzie mógł usuwać wszelką krytykę i kisić się w niereprezentatywnyn kółeczku adoracyjnym. Pewnie jak wróci na obczyznę to w jakimś schowku na miotły ustanowi swoje centrum operacyjne, skąd będzie nadawał i dowodził 10k widzów (odpowiednik 2kk kolonkowych batalionów). Za jakieś 2-3 lata wyda swoim 10 tysiącom rozkaz do ataku i w wyniku przewrotu zostanie wyniesiony na stanowisko nowego Prezydenta Stanów Zjednoczonych
@faraon20: Tak bo mam swoje zdanie. Olgierd mi dawno podpadł swoją postawą, a pokładałem w nim duża nadzieję. Obiecał co to nie on a okazał się zwykła cip**. Sram na niego tak samo jak na oblecha i menela.
@Skate6788: Z tego co pamiętam, to @AmigaOS zwrócił mu uwagę parę dni temu, pisząc normalny komentarz. A ten mu jakieś heheszkowe wpisy zaczął wyciągać na wierzch i "że takich to on nie będzie traktował poważnie". Ogólnie zaczął się odpalać ten słynny cykl mirkoblogera, bo część posłuchu na wykopie stracił właśnie przez to, że próbowali z nim pogadać na zasadzie konstruktywnej krytyki i dyskusji, a Olgierdowi odpalił się tryb wyzywania od petów,