Aktywne Wpisy
stanley___ +52
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
#nieruchomosci #polska taki wykres dzisiaj dostałem na poparcie argumentów, że Polacy nie chcą się rozmnażać bo wygodnictwo, szkoda tylko że na tym wykresie NAJBARDZIEJ POPULARNĄ odpowiedzią wśród mężczyzn (60%) jest argument NIE MAM WŁASNEGO MIESZKANIA
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
kto by pomyślał że polak robak nie chcę zakładać rodziny w wynajmowanym mieszkaniu mniejszym niż przepisowy kojec dla psa
TAK UMIERA POLSKA, WŚRÓD ŚMIECHU BETONOWYCH MILIONERÓW
Nigdy nie sądziłam, że ten problem może mnie dotyczyć, nigdy nie sądziłam, że dam radę, a tutaj taka miła niespodzianka.
Pijcie ze mną herbatkę ᕦ(òóˇ)ᕤ
#chwalesie #alkoholizm
Teraz chyba też trzeba tak zrobić. 1 września 0 alko
Ale wole napisać szczegóły na PW.
Ale wole napisać szczegóły na PW.
Nie czuję się jakoś dużo lepiej bez alkoholu, ale mogło się źle skończyć. Dodatkowym benefitem jest spadek masy ciała i więcej kasy w portfelu.
Komentarz usunięty przez autora
Bliska mi osoba w moim odczuciu ma spory problem z alkoholem. Praktycznie nie ma dnia bez piwa, w czasie urlopu czteropak dziennie to minimum. Po większej ilości alko zaczyna się agresja, a po wytrzeźwieniu obietnice poprawy (niby zrozumienie problemu, chęć udania się na terapię po czym po 2-3 dniach znowu odpalany jest czteropak).
Zastanawiam się czy jakoś mogę pomóc. Mówienie