Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 11
@Misticmac: już dawno nie grałem ale tak dobrze pamiętam, że jak przyjdziesz do kogoś u-----y krwią to licz się z mało przychylną reakcją. Generalnie to jest rpg z krwi i kości nie ma co porównywać do gry akcji jaką jest cyberek
  • Odpowiedz
  • 3
@Papieska_kremowka: No niby nie, ale zaakxeptowalem quest od młynarza i innego wyjścia nie mam cbyba. @getin: Ja zagrałem z braku jakichkolwiek nowych gier. I nie żałuje. Mankamenty bardxiej graficzne, ale w rpg nie o to chodzi przecież. Historia mocna od samego początku, nawet głupi samouczek był ciekawy.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Misticmac: quest jest ciekawy więc polecam go zrobić ale mimo to dalej możesz mu odmówić i uczciwie zdobyć mamone, jak grasz na pc to polecam sprawdzić czy masz aktualną wersje (tak kiedyś to otwieranie zamków było jeszcze bardziej z-----e xD) albo zainstalować moda na ułatwienie otwierania zamków
  • Odpowiedz
Na padzie to jest jakiś dramat, serio, k-----y dostaje XD

@Misticmac: Niestety nic się nie da zrobić ( ͡° ͜ʖ ͡°) Na myszce i klawiaturze jest łatwo, pad tylko do symulatorów jazdy.
  • Odpowiedz
@Misticmac: Kingdome come wygląda super ale odłożyłem ją na później. Walka jest tak skomplikowana, że po godzinie gry nie wiedzialem nadal jak walczyć. Poza tym dziwny system sejvow. Ale na pewno zagram w to kiedyś.
  • Odpowiedz
@Misticmac: Dobry RPG, ale nie tylko będzie cię w------ć otwieranie zamków. Mnie w połowie gry zaczęła w------ć mechanika brudu i jedzenia/zatrucia się nieświeżym jedzeniem/przejedzenia. Na początku zrobiłem WOW! Ale po raz 50 jak musisz coś zjeść przed spaniem, żeby w czasie spania odzyskać zdrowie i energię i zjadasz za dużo. Więc masz niestrawność. A przez to masz mniej energii i męczysz się szybciej machając mieczem. Więc nikogo nie możesz pokonać,
matias4one - @Misticmac: Dobry RPG, ale nie tylko będzie cię w------ć otwieranie zamk...
  • Odpowiedz