Aktywne Wpisy
#polityka #sejm Chciałbym jeszcze raz przypomnieć i przypomnieć wykopkom, a szczególnie tym fajnopolakom.. Nie ma czegoś takiego jak tuskowe od nowego roku.. To rząd Zjednoczonej Prawicy ustalil ta ustawę i to oni wymyślili cały projekt.. Tusk nie miał z tym nic wspólnego.. Krew mnie zalewa jak słyszę, że to totalsi wprowadzili niby 800 plus, pamiętacie co mówili w 2015 roku o 500 plus pieniędzy nie ma i nie będzie..
asdfiksowy +68
ale mnie #!$%@? ta moda na pomaganie zwierzakom. Wszystko #!$%@? na pieski.. dziecku umierającemu nie pomogą a wpłacą na pieski.. Sam mam psa, dbam o niego, ale no #!$%@?... #!$%@? mnie strzela jak widzę ajtuja który zachowuje się jakby te jego psy były ludźmi.. Karmienie z mordy do mordy, całowanie, dawanie psu jedzenia z widelca, obchodzenie urodzin, torcik... Nie wiem czy to zoofilia, czy tylko jakieś ubytki w mózgu ale ten trend
Szukam czegoś w Warszawie, najlepiej 2 pokoje ok. 50m2, z miarę dobrym dojazdem do Ronda ONZ (max. 45min) to widzę że jest ciężko znaleźć coś żeby zamknąć się do 2500 zł łącznie. Trzeba już te 3k wybulić. Już nawet przeboleję lekko mniej nowoczesny wystrój, ale niektórzy to totalnie nieumeblowane mieszkania wynajmują za kosmiczną cenę xD
#warszawa
Powodzenia