Wpis z mikrobloga

Kompilacja bugów z wersji 1.3 - CM Lilayah nazwała mnie księżniczką, bo zamiast wyręczać testerów CDPR w wyszukiwaniu bugów w cyberpunku to narzekam na discordzie. A inny moderator wyrzucił z discorda, bo podobno jestem passive aggresive.

Pamiętajcie - redzi mają za mało kasy na porządnych testerów więc raportujcie wszystkie błędy, które wynajdziecie!

Proszę o plusik/serduszko/lajk dla zasięgu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/p87aw2/cyberpunk_13_bug_compilation_remember_dont_be_a/
https://twitter.com/pablo3977/status/1428735139899756552

#cyberpunk2077
pablo397 - Kompilacja bugów z wersji 1.3 - CM Lilayah nazwała mnie księżniczką, bo za...
  • 260
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

kolejny co uważa, że wszystko mu wolno.

@DarkWobble: I co zrobisz? Napiszesz do Biauka żeby mnie zbanował? Zgłosisz mnie na policję że dodałem kocie uszka Kicińskiemu na zdjęciu?
  • Odpowiedz
@DarkWobble: Czy ty naprawdę jesteś zdania że to jest skoordynowane? To był mniej więcej ten czas kiedy tag zaczął się p-------ć, przez takich ludzi którzy nie widzą różnicy między czarnym humorem a zwykłą znieczulicą. Wśród takich stałych bywalców którzy są zaangażowani w tą grę/tag nigdy nie widziałem niesmacznego mema. I to wtedy też niektórzy zaczęli używać #gruparatowaniatagu bo nie dało się rozmawiać na poziomie.
  • Odpowiedz
@pablo397: no jeśli Cię zbanowali tam gdzie mogli to chyba raczej nie chcą z Tobą mieć do czynienia. Czy rzuciliby się na zakładanie konta na wykopie i wdawanie się w dyskusje? Wątpie, ale żyj dalej w tym przeświadczeniu
  • Odpowiedz
no jeśli Cię zbanowali tam gdzie mogli to chyba raczej nie chcą z Tobą mieć do czynienia. Czy rzuciliby się na zakładanie konta na wykopie i wdawanie się w dyskusje? Wątpie, ale żyj dalej w tym przeświadczeniu

@DarkWobble: każdy kto choć liznął podstawy zarządzania brandem w sieci i social mediach wie, że nie wolno usuwać krytycznych opinii ani wdawać się w pyskówki z niezadowolonymi klientami. Bo to oczywiste, że taki klient
  • Odpowiedz
@DarkWobble: 3/4 Internetów trzeba by było zamknąć. Tu nikt nikogo nie podżega do popełnienia przestępstwa - mniejsza. Ktoś czuje się urażony może złożyć zażalenie - jego prawo. Dziękujemy za skorzystanie z tej usługi .
  • Odpowiedz