Wpis z mikrobloga

Kompilacja bugów z wersji 1.3 - CM Lilayah nazwała mnie księżniczką, bo zamiast wyręczać testerów CDPR w wyszukiwaniu bugów w cyberpunku to narzekam na discordzie. A inny moderator wyrzucił z discorda, bo podobno jestem passive aggresive.

Pamiętajcie - redzi mają za mało kasy na porządnych testerów więc raportujcie wszystkie błędy, które wynajdziecie!

Proszę o plusik/serduszko/lajk dla zasięgu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

https://www.reddit.com/r/cyberpunkgame/comments/p87aw2/cyberpunk_13_bug_compilation_remember_dont_be_a/
https://twitter.com/pablo3977/status/1428735139899756552

#cyberpunk2077
pablo397 - Kompilacja bugów z wersji 1.3 - CM Lilayah nazwała mnie księżniczką, bo za...
  • 260
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pablo397: nie powiedziałem, że nie krytykujesz. Powiedziałem, że stworzyłeś ruch który uważa że "krytykowanie gry" to napierdzielanie memów z pracownikami firmy co jest zniesławieniem.
  • Odpowiedz
@DarkWobble: Jaką b--ń w cybcraku2077 najbardziej lubisz? ja lubie b--ń krótka bo wiem kogo zabijam a nie chowam sie jak baba z pistoletem za zasłoną w bezpiecznym miejscu myśląc że jestem panem życia, bo zasłona gwarantuje mi krycie sie w swojej bańce, ale jak ktoś przychodzi z poza jestem bardzo szybko niszczony
  • Odpowiedz
@DarkWobble: ja nie tworzyłem żadnego ruchu xD ja jestem tylko gościem, którego zbanowaliście gdzie się da myśląc, że dzięki temu sobie pójde i nie będe pisał krytyki gry. super taktyka.
  • Odpowiedz
napierdzielanie memów z pracownikami firmy co jest zniesławieniem.

@DarkWobble: Nie, tworzenie memów to nie jest zniesławienie, zniesławienie to pomawianie innych osób narażając ich na stratę zaufania lub poniżenie, ważne jest to pomawianie, bo mem z automatu nie jest pomówieniem.
  • Odpowiedz
@DarkWobble: Chciał (słusznie) skrytykować CDPR i to zrobił. Czy to naprawdę wina człowieka że inni nie mają dobrego smaku? Dlatego cały czas przytaczam patomoderację - nie możesz powstrzymać innego człowieka od zrobienia nieprzychylnego mema. Czego właściwie oczekujesz w tym momencie?

IMHO jeżeli już ktoś "podżegał" to Nihas, jeśli dobrze pamiętam to on zapoczątkował dziwne memy nt. Badowskiego. Żeby nie było, jego były faktycznie śmieszne, potem przyszły jakieś dzieciaki.
  • Odpowiedz
@DarkWobble Możesz przejrzeć mój profil i zobaczyć, że nigdy nie robiłem memow obrażających pracowników. Co najwyżej były one tylko prześmiewcze. Tutaj np. żart że skórka dla kota od Milesa Tosta, którego bardzo lubię.
E.....y - @DarkWobble Możesz przejrzeć mój profil i zobaczyć, że nigdy nie robiłem me...
  • Odpowiedz