Aktywne Wpisy
1-1-1-1 +89
Seks jest naturalną potrzebą fizjologiczną, a nie przywilejem dla bogatych i atrakcyjnych
Polska wypada najgorzej w Europie jeśli chodzi o dostęp do cipy dla biednych i podludzi 179cm.
Właśnie dlatego pora iść drogą Francji – do 23 roku życia prostytucja powinna być bezpłatna! #blackpill #przegryw #p0lka
Polska wypada najgorzej w Europie jeśli chodzi o dostęp do cipy dla biednych i podludzi 179cm.
Właśnie dlatego pora iść drogą Francji – do 23 roku życia prostytucja powinna być bezpłatna! #blackpill #przegryw #p0lka
ntdc +9
To jest serio nie do #!$%@? co robi ten gość i jakie wyniki kręci z Rakowem. Awanse jeden za drugim, jak miał być rok przejściowy to był.
Jak przychodzą mecze pucharowe - puchar Polski, superpuchar, to po prostu wygrywa jak wczytywacz z FMa.
A w europejskich pucharach po prostu sobie wygrywa. Ledwo przeszedł gównozespół z Litwy, ale przeszedł. Najlepsza pucharowa przygoda Lecha też zaczynała się od karnych na Bułgarskiej z pastzerzami.
Ale przychodzą mocarni rywale, no bo bez jaj, a ekipa Papszuna gra se jak w Ekstraklasie. I chce grać w piłkę i z jakiegoś powodu nie traci bramek - Papszun wczytuje, mówię wam.
Kocham Pana Marka. Ja nie wiem czy on serio jest taki dobry, czy po prostu #!$%@? farci #!$%@?, ale robi robotę, no robi #!$%@? robi. Nie wiem co on jeszcze ma zamiar #!$%@?ć z tym Rakowem, ale mam ogromną nadzieję, że zostanie w tym klubie i zbudują tam kozacki klub. Bo to już jest jakaś abominacja, jakieś zaprzeczenie polskiej piłki, a ile dopiero mogą jeszcze zdziałać.
Ehh, się podnieciłem na Pana Papszuna, ale nie, nie mam ciągutek homoseksualnych. Po prostu mnie jara jak widzę że w Polsce da się grać. A jak jeszcze widzę, że ma się od zawsze skład papy i węgla, zbieraninę różnych odpadów z których robi się taką ekipę, a ja 100x w FMie wczytam, załatwie w #!$%@? hajsu a i tak tyle nie ugrywam.
No gość jest nie do podrobienia. Oczywiście lepszy jest Probierz, ale tam to trzeba poczekać żeby roślinka urosła, jeszcze z kilka milionów lat.
#mecz #pilkanozna
Komentarz usunięty przez autora
Papszun znalazł Kovacevica przez FM Scouta. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dobrze tam wszystko w rodzinie, dostałeś ostatnio mocniej w łeb, czy jak? :D
@emre899: macie gówno piłkę i gówno ligę a nas Polaków się czepiasz, pasterzu
Najśmieszniejsze jest to, że bierze do Rakowa jakiś przeciętnych grajków typu Cebula z Korony czy inny Arak i nagle okazuje się, że chłopi śmigają jak ta lala ( ͡° ͜ʖ ͡°)