Wpis z mikrobloga

Papszun na bank gra se po prostu w FMa i czasami wczytuje.

To jest serio nie do #!$%@? co robi ten gość i jakie wyniki kręci z Rakowem. Awanse jeden za drugim, jak miał być rok przejściowy to był.

Jak przychodzą mecze pucharowe - puchar Polski, superpuchar, to po prostu wygrywa jak wczytywacz z FMa.

A w europejskich pucharach po prostu sobie wygrywa. Ledwo przeszedł gównozespół z Litwy, ale przeszedł. Najlepsza pucharowa przygoda Lecha też zaczynała się od karnych na Bułgarskiej z pastzerzami.

Ale przychodzą mocarni rywale, no bo bez jaj, a ekipa Papszuna gra se jak w Ekstraklasie. I chce grać w piłkę i z jakiegoś powodu nie traci bramek - Papszun wczytuje, mówię wam.

Kocham Pana Marka. Ja nie wiem czy on serio jest taki dobry, czy po prostu #!$%@? farci #!$%@?, ale robi robotę, no robi #!$%@? robi. Nie wiem co on jeszcze ma zamiar #!$%@?ć z tym Rakowem, ale mam ogromną nadzieję, że zostanie w tym klubie i zbudują tam kozacki klub. Bo to już jest jakaś abominacja, jakieś zaprzeczenie polskiej piłki, a ile dopiero mogą jeszcze zdziałać.

Ehh, się podnieciłem na Pana Papszuna, ale nie, nie mam ciągutek homoseksualnych. Po prostu mnie jara jak widzę że w Polsce da się grać. A jak jeszcze widzę, że ma się od zawsze skład papy i węgla, zbieraninę różnych odpadów z których robi się taką ekipę, a ja 100x w FMie wczytam, załatwie w #!$%@? hajsu a i tak tyle nie ugrywam.

No gość jest nie do podrobienia. Oczywiście lepszy jest Probierz, ale tam to trzeba poczekać żeby roślinka urosła, jeszcze z kilka milionów lat.

#mecz #pilkanozna
  • 14
@onpanopticon: Papszun rozwiązuje piłkę nożną taktycznie. Przykłada wagę do niuansów, zwłaszcza defensywnych. Niuansów ustawiania się i nawet jak Raków wydawałoby się, że został zepchnięty do defensywy, to drużyna z Częstochowy i tak ma te mecze pod kontrolą. Ostatni raz taka sytuacja w polskiej piłce klubowej miała miejsce, gdy trenerem Legii był Czerczesow. Piszę klubowej, bo identyczną sytuację mamy obecnie w kadrze, gdzie Sousa również stara się rozwiązywać mecze taktycznie, tylko z
@onpanopticon trzeba też powiedzieć o właścicielu klubu Panu Świerczewskim, prowadzi biznes i pewnie klub też traktuje jak biznes to może odnosi sukcesy zwalniając zatrudniając jak w firmie nie patrząc na kolesiostwo. może tak być ale też nie musi
@onpanopticon:
Najśmieszniejsze jest to, że bierze do Rakowa jakiś przeciętnych grajków typu Cebula z Korony czy inny Arak i nagle okazuje się, że chłopi śmigają jak ta lala ( ͡° ͜ʖ ͡°)