Wpis z mikrobloga

#tinder #badoo #randkujzwykopem jadę w piątek na spotkanie z pewną Ukrainką, kupić kwiatka czy to już wyszło z mody? Zawsze kupowałem, ale to było 10 lat temu. Dziewczyna pisze ze mną przez translatora, nie wiem jak sobie to spotkanie wyobrażam jak Ona nic po naszemu nie umie chyba, a ja po ichniemu tym bardziej.
  • 19
  • Odpowiedz
Dziewczyna pisze ze mną przez translatora, nie wiem jak sobie to spotkanie wyobrażam jak Ona nic po naszemu nie umie chyba, a ja po ichniemu tym bardziej

@spawngdapl: może być dziwne ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Niemniej jednak słowiańskie języki są w miarę podobne. Wolaj jak to się skończyło, okey?
  • Odpowiedz
kupić kwiatka czy to już wyszło z mody?

@spawngdapl: Kwiaty to się kupuje matce na dzień matki jak się jest normikiem albo dziewczynie, z którą jesteś w związku. Jeśli jej cokolwiek kupisz na to "spotkanie" to:

a) będzie wiedziała, że rzadko spotykasz się z dziewczynami
b) będzie wiedziała, że próbujesz się wkupić w jej łaski bo rzadko bywasz na randkach

c) Dalej przemyśl sam co laska może z takimi informacjami dalej
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Cypselus: ukrainiec z ruskiem/bialorusinem się dogada bez znajomości ale polak z Ukraińcem już nie, nie bez np dodatkowego języka angielskiego a to i tak trudno przez ich akcent xD
@spawngdapl: lepiej się poducz na szybko, to może potrachasz ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@yazir: to oznaka spermiarstwa. Kwiatek to może podarowac (jesli już) na drugim spotkaniu, jeżeli pierwsze bylo fajne. A nie jak idiota prawiczek, lecieć z kwiatuszkiem na pierwsze spotkanie z obcą dziewczyną , która możliwe że 2 godziny po spotkaniu, pojdzie się #!$%@? z chadem xD
  • Odpowiedz
@Czarendze1r: jak skończysz 13 lat to wróć z argumentami, bo jak narazie to jest tylko hehe spermiarz bo dał kwiatka, hehe betabankomat. A coś takiego nie jest argumentem w normalnych dyskusjach.

Zawsze tak robiłem i może nie każda randka kończyła się związkiem, ale każda była dłuższą znajomością. A nie płaku płak dziewczyna sama z siebie nie odzywa się do mnie, pewnie ma bolca na boku albo i dwa
  • Odpowiedz
@yazir: Tak jest Panie dorosły. Jak ktoś daje kwiatka na 1 spotkaniu, to jest mentalnym chłopczykiem a nie samcem. Kiedyś może to był sposób i miły gest, ale nie dzisiaj. Gdzie ja robiłem płaku? XD Nie mam z tym problemu, i nie spotykam się z dziewczyną na związek.. Dziewczyny mają bekę z takich ziomeczków jak ty, którzy przychodzą z kwiatami na 1 spotkanie. Może o tym nie wiesz, bo jak kobieta
  • Odpowiedz