Aktywne Wpisy
oldsox +7
Witam
Powoli zbliza sie czas pozgenac sie ze swoim 23 letnim seatem leonem. Szukam wiec samochodu. Moze ktos cos doradzi by nie siedze w temacie motoryzacji. Kwota to do 100 tysi
Sytuacja:
Roczny przebieg 5 000 km( praca zdalna )
Rodzina 4 osoby
Wymagania:
Bezwaryjny albo chociaz prosty w obsludze naprawie
Na długie lata bo dla mnie to tylko konieczny wydatek
Nie suv( na samo miasto bez sensu)
Benzyna ( j.w)
Troche
Powoli zbliza sie czas pozgenac sie ze swoim 23 letnim seatem leonem. Szukam wiec samochodu. Moze ktos cos doradzi by nie siedze w temacie motoryzacji. Kwota to do 100 tysi
Sytuacja:
Roczny przebieg 5 000 km( praca zdalna )
Rodzina 4 osoby
Wymagania:
Bezwaryjny albo chociaz prosty w obsludze naprawie
Na długie lata bo dla mnie to tylko konieczny wydatek
Nie suv( na samo miasto bez sensu)
Benzyna ( j.w)
Troche

Smarek37 +625

Idzie ona na spotkanie z Tobą aby spędzić czas czy może #!$%@? zjeść za twój hajs, otrzymać gifta i jeszcze zebys ją odwiózł czy zamówił na swój koszt ubera? xD
@spawngdapl: Zajebisty klimat. Możesz zamienić się w tłumacza. Znajdź jakieś ciekawe zwroty prowadzące do pocałunku i tyle.
@spawngdapl: może być dziwne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niemniej jednak słowiańskie języki są w miarę podobne. Wolaj jak to się skończyło, okey?
@spawngdapl: Kwiaty to się kupuje matce na dzień matki jak się jest normikiem albo dziewczynie, z którą jesteś w związku. Jeśli jej cokolwiek kupisz na to "spotkanie" to:
a) będzie wiedziała, że rzadko spotykasz się z dziewczynami
b) będzie wiedziała, że próbujesz się wkupić w jej łaski bo rzadko bywasz na randkach
c) Dalej przemyśl sam co laska może z takimi informacjami dalej
@spawngdapl: lepiej się poducz na szybko, to może potrachasz ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ogólnie to miły gest, a nie oznaka spermiarstwa i chęci zostania beta bankomatem.
Zawsze tak robiłem i może nie każda randka kończyła się związkiem, ale każda była dłuższą znajomością. A nie płaku płak dziewczyna sama z siebie nie odzywa się do mnie, pewnie ma bolca na boku albo i dwa