Ale mnie śmieszy wasza logika, z jednej strony narzekacie, że nie możecie sobie nikogo znaleźć, a z drugiej strony hejtujecie i obrażacie wszystkie kobiety 4/10, bo niby za słabe na wasze standardy. A niby kto miał by się wami (3/10) zainteresować, modelka 9/10, czy ktoś 3/10? To serio trochę hipokryzja.
@rosikk1: Tzn. to też zależy jak wyglądaja u Ciebie, ja mam bardzo gęste i gdy o nie nie dbam to mam monobrew który praktycznie idzie do włosów po bokach. xD.
Może to zabrzmi irracjonalnie ale zainstaluj sobie faceapp i tam wybierz np. nakładke hollywood, i zobacz jak sama aplikacja by zmieniła Twoją twarz, np. u mnie zdecydwoanie morda lepiej wygląda gdybym miał hennę na zaroście i
@pinkfloyd12 ta panna ma 7,5-8. Generalnie musimy zrozumieć, że 10 zarezerwowana dla 9, które wpisują się w ideał urody. Na przykładzie 9 to Margot Robbie, a jak komuś pasują blondynki to wtedy jest 10/10.
ta panna ma 7,5-8. Generalnie musimy zrozumieć, że 10 zarezerwowana dla 9, które wpisują się w ideał urody. Na przykładzie 9 to Margot Robbie, a jak komuś pasują blondynki to wtedy jest 10/10.
@rosikk1: No i tu jest największy szkopuł, dla każdego, inna będzie punktacja. Wręcz skłoniłbym się do rozróżniania, że np. 8 to bardzo ładna kobieta ale już 9 i 10 to kwestie czysto subiektywne.
@Estetykatopodstawa Skąd wziąłem 9 dla Margot Robbie, już tłumaczę generalnie panna swoją urodą oczarowała świat, myślę nawet że prześcignęła prime Angelinę Jolie. Dzięki swojej urodzie zarobiła już dziesiątki jeżeli nie setki milionów dolarów. To jest 9/10, uroda która pozwala ci zarobić miliony. 8/10 to taka która pozwala ci zarabiać kilkanaście tysięcy miesięcznie.
@Estetykatopodstawa: mam tak samo, w prawdzie jak powiedziałem rodzicom, że idę do kosmetyczki, żeby właśnie zrobić takie brwi, bo mam taki kształt, tylko potrzebuję regulacji, to mnie wyśmiali i nie puścili xddd
@ckgjdg: tak. Bo ogólnie dochodzi często, albo do zawyżania, albo zaniżania.
Opowieści z krypty, opowieści o swoich historiach i znajomych => Zawyżanie ocen kobiet Ocenianie wrzucanych tu modelek, gwiazd p---o => Zaniżanie ocen kobiet
#przegryw #logikaniebieskichpaskow #incel #blackpill #zwiazki #tinder
Detale to zadbanie o :
dłonie -> manicure/pedicure
rzęsy, zarost, brwi -> regulacja oraz henna
zadbanie
@rosikk1: Tzn. to też zależy jak wyglądaja u Ciebie, ja mam bardzo gęste i gdy o nie nie dbam to mam monobrew który praktycznie idzie do włosów po bokach. xD.
Może to zabrzmi irracjonalnie ale zainstaluj sobie faceapp i tam wybierz np. nakładke hollywood, i zobacz jak sama aplikacja by zmieniła Twoją twarz, np. u mnie zdecydwoanie morda lepiej wygląda gdybym miał hennę na zaroście i
@rosikk1: No i tu jest największy szkopuł, dla każdego, inna będzie punktacja.
Wręcz skłoniłbym się do rozróżniania, że np. 8 to bardzo ładna kobieta ale już 9 i 10 to kwestie czysto subiektywne.
Dla mnie Margot Robbie
Komentarz usunięty przez autora
Mamy podobny tok myślenia. Tylko 8 zamieniłbym na 9 a 9 na 10.
A tutaj co druga historia wykopka o jego randkach i znajomych opiera się o panny 8-10 xD
Na tym przykładzie doskonale widać jak bardzo p------ą głupoty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Opowieści z krypty, opowieści o swoich historiach i znajomych => Zawyżanie ocen kobiet
Ocenianie wrzucanych tu modelek, gwiazd p---o => Zaniżanie ocen kobiet