@Vegeta696: Ostatnio oglądałem BB w rewatchu koncentrując się na relacji ojcowsko-synowskiej między Walterem a Jessym i byłem zachwycony tym jak szeroko można interpetować BB.
@DartNorbe: najlepszy serial jaki oglądałem a jak się człowiek wczyta np. na temat jaki szczegółowy potrafił być reżyser to aż przesada jak pamiętny lakier do paznokci z jakiegoś wywiadu jak się nie mylę
@DartNorbe: ja tak samo za drugim razem tylko w relacji Walter - Skyler. I jak na początku ją hejtowalem to później rozumiałem poniekąd. Bo to była jedyna osoba z normalnego świata, która pomagała Walterowi utrzymać biznes
@brednyk: Oj tak, Walt-Skyler to też dobry wybór, myśle że gdyby usiąść z notatnikiem i zapisywać konkretne przykłady zachowań, wypowiedzi i własnych przemyśleń to można zrobić kilka stron dobrego tekstu.
Świetna funkcja dla tych którzy obchodzą się z telefonem jak z jajkiem i myślą ze to oni sluża jemu a nie telefon wam, będziecie mogli ładować #iphone do 80% aby oszczędzić trochę na tej kondycji baterii xD
Wpis z mikrobloga
Skopiuj link
Skopiuj link