Aktywne Wpisy

Mia900 +16
Co jest ze mną nie tak, że będąc stosunkowo normalną dziewczyną nie mogę znaleźć #niebieskipasek ? Na wykopie piszą, że rynku świń sytuacja beznadziejna, same samotne matki, karyny szukające sponsora i grube lochy oczekujące księcia minimum 190 cm. Ja nie jestem spasiona, pracuję, utrzymuję się sama, a mimo to mając 26 lvl nigdy nikogo nie miałam (╯︵╰,)
W czym może tkwić problem?
#zalesie #zwiazki #feels
W czym może tkwić problem?
#zalesie #zwiazki #feels
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@kongoku: Nie, HoTA jest tylko pod windowsa więc albo używasz warstwy translacji w postaci wine albo uruchamiasz windowsa w maszynie wirtualnej.
Jaki masz problem z wine? Pod linuksem ładnie to działa. Może pomogę.
@Hurraoptymistyczny: z tego co wiem to można ją włączyć z powrotem.
Po za tym to tyczy się to też 32 bitowych programów uruchamianych w 64 bitowym prefixie wine?
@Hurraoptymistyczny: Nie, to nie tak działa. Tam nic nie jest zablokowane sprzętowo tylko po prostu wygląda jakby apple przestało dostarczać 32 bitowe liby do systemu.
Znalazłem coś takiego:
@Kryspin013: przeciez napisalem juz odpowiedz, instalujesz porting kit, odpalasz stare hirki przez porting kit i tyle, dziala
przeciez bios to software jak kazdy inny, tylko niskopoziomowy, zablokowanie sprzetowe to cos co by bylo stricte zwiazane z hardwarem, nie da sie odpalac 32 bitowych aplikacji po prostu, masz zmiane w software ktora tego
@Hurraoptymistyczny: to może na start. Maci nie mają biosu. Bios/Efi kontrolują sprzęt a ta zmiana nie ma nic wspólnego ze sprzętem np z blokowaniem emulacji 32 bit na 64 bitowym procku. Więc wstawka o biosie bez sensu.
co rozumiesz przez blokowani emulacje 32bit na 64 procesorze?
Jeszcze raz, bo nie rozumeisz