Aktywne Wpisy
Goronco +184
przecietny_facet +122
Idę na balkon #!$%@?ć sąsiada z piętra wyżej. Znowu będzie darł ryja "proszę pana moje dziecko ma astmę, proszę tu nie palić bo pana zgłoszę do spółdzielni"
#nieruchomosci #kawa #sasiedzi
#nieruchomosci #kawa #sasiedzi
#przegryw #zdrada #zona #porada
Od jakiegoś czasu żona dziwnie się zachowuje (ciągłe patrzenie w telefon tak jakby sprawdzała czy są nowe wiadomości i chowanie się po kątach żeby coś tam odpisać). Na pytania co robi lub z kim gada za każdym razem coś innego. Chociaż może nie powinienem był tego robić ale udało mi się dostać do części rozmów i je zarchiwizować (jest to o tyle trudne że ona po pojawieniu się wiadomości ona od razu odpisuje i kasuje całą konwersację ale ma się swoje sposoby) . Okazuje się że to "kolega" z pracy który bardzo mocno do niej zarywa. Piszą ze sobą od rana do nocy, koleś prawie codziennie pisze że ją kocha, że zrobi jej masaż w pracy, że mu się śni po nocach, wysyła wiersze, piosenki itp. Jej odpowiedzi nie są jednoznaczne i zazwyczaj na takie grubsze teksty czy komplementy w ogóle nie odpisuje albo tylko jakiś buziak czy inna emotka, ale ewidentnie jej się to bardzo podoba jak ją kolega adoruje, z konwersacji wynika że rozmawiają też wieczorami przez telefon.
Do niedawna wydawało mi się że nasz związek jest idealny, 3 dzieci, ponad 10 lat po ślubie, oboje dobrze zarabiamy i nawet przez myśl by mi nie przeszło że żona szuka przygód (chociaż nie jestem w 100% przekonany bo z jej strony żadne mocne słowa nie padły oprócz wysyłania jakichś swoich selfie czy buziaczków).
Co wg Was powinienem w tej sytuacji zrobić:
- Skonfrontować ją od razu zanim coś większego się rozwinie.
- Czekać i udawać że nic się nie dzieje jednocześnie sprawdzając jej wierność
- Zrobić rozróbę, wysłać wiadomości do żony tego kolesia, obrazić się na żonę i strzelić focha
- Other.....?
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #611644aaf81bf9000b2c66aa
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt
Bez żadnych wstępów - zaskocz ją, nie będzie miała czasu na wymyślanie wymówek, mózg jej się wywróci na drugą stronę
Komentarz usunięty przez autora
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua