Aktywne Wpisy
Zjadlem_Babcie +742
Oświadczam ze przez 8 lat rządów PiS, nie wziąłem nic z tarczy, nic z 500 plus, dotknąłem tez 13 i 14 emerytury, nie zainteresowałem się nawet laptopem dla gowniaka czy wyprawką szkolną. MAM CZYSTE RĘCE . Bo jestem #!$%@? mężczyzna po 30 na etacie i nie mam kaszojada. Nas się rucha a nie wspomaga. #bekazpisu #bekazkoalicjiobywatelskiej
techno_mojsze +195
Pytanie z kategorii 100% na serio, chciałbym dowiedzieć się jaka logika stoi za obecnym stanem rzeczy:
Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego urzędy są otwarte w godzinach porannych i wczesnopopołudniowych, kiedy większość ludzi jest w pracy? Dlaczego nikt nie przepchnął zmiany godzin na np. 12-20, tak żeby każdy mógł załatwić sprawę, tylko trzeba brać wolne w pracy żeby udać się do jaśnie pana urzędnika?
#pytanie i trochę #zalesie
Czy ktoś może mi wytłumaczyć dlaczego urzędy są otwarte w godzinach porannych i wczesnopopołudniowych, kiedy większość ludzi jest w pracy? Dlaczego nikt nie przepchnął zmiany godzin na np. 12-20, tak żeby każdy mógł załatwić sprawę, tylko trzeba brać wolne w pracy żeby udać się do jaśnie pana urzędnika?
#pytanie i trochę #zalesie
Komentarz usunięty przez moderatora
@spere: ale dlaczego siw tak starali to juz nie powiesz? Dla ruskich to byla jedyna okazja zeby w tych strukturach byc, chociazby jedna noga.
@Arboree: W tamtych czasach nawet PZPR było mniej komunistyczne niż obecny PiS ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@spere: przeciwne obozy xd dobre sobie xd
@Arboree: rzady SLD w porównaniu do rządów PiSu to był ład i porządek. Nie robili takich cyrków z TVP, obniżyli podatki. Jak przegrywali głosowanie to nie powtarzali do skutku. A jak przegrali wybory to uczciwie oddali władze. Nawet ich nie porownoj do tej pisowskiej choloty.
@Jan_Niezbendny: never gonna happen
@spere: Nadajemy się. Po to nas Amerykanie wzięli byśmy byli żywą tarczą, i tym właśnie dla nich jesteśmy.
@spere: co cztery lata tyle sie zmienia i zostaje po staremu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Jan_Niezbendny: cyrylice ma m.in. Bułgaria w UE
@rafal-heros:
Przecież to rząd Leszka Millera obniży CIT dla przedsiębiorców z 27% do 19% co było chyba najniższa stawka w Europie,obniżyli akcyzę na wódkę co przyniosło większy zysk do budżetu, No ale dowalili tez opłatę paliwowa i podwyższyli akcyzę na paliwo
Komentarz usunięty przez moderatora
I co z tego? Od kiedy komucha obchodzi opinia społeczeństwa? Komuch kładzie buta na mordzie i ma w dupie ludzi, tak było w PRL. Jeśli dla ciebie to to samo co robił Miller to chyba jesteś zbyt odklejony XD